Автор
Кристина Кирова

Попиляха Пиленцето от Монако, преобрази се тотално (снимки)

Откакто нашумяха в интернет пространството и след това като участници в "Смени жената", Боби Манекена и Нина, известни още като Пиленцата от Монако, отнасят всякакви критики, най-вече в социалните мрежи. Като че ли повече на прицел е Нина, която старателно поддържа имиджа си на богата дама, но и определено умее да обработва снимките си.

Пиленцето, което е натрупало над 60 хил. последователи в Инстаграм, беше сериозно разкритикувана за последните си публикации, на които е просто неузнаваема. С просто око се забелязва, че лицето, което виждаме на последните ѝ селфита, няма почти нищо общо с Нина, която сме виждали в интернет пространството, а и в телевизионния ефир. Тя толкова старателно се е преобразила с помощта на филтрите, че дори е трудно да се каже какви точно са "поправките", които е направила със себе си. Но само от един поглед на по-старите ѝ публикации в мрежата, ясно се вижда, че разликата е огромна.

View post on Instagram
 

Други последователи пък я "захапаха" заради големите ѝ обици, които очевидно са ѝ любими и сякаш не се разделя дори за секунда. Според преобладаващата част от коментарите под снимките ѝ, никак не подхожда на заможна дама, за каквато се представя тя, да бъде с едни и същи обици всеки ден.

View post on Instagram
 

Четете още: В крак с тенденциите: Анита на Рачков се разходи по пижама в центъра на столицата