Автор
Весела Георгиева

Тези пет мантри ще ви помогнат да привлечете късмета и щастието в живота си

Мантрите имат почти вълшебна сила. Затова са част от живота ни от древни времена. А обяснението е простичко - думите носят енергия, заредени с нея от този, който ги изрича.

Думите, изречени по подходящия начин и със съответната душевна настройка, могат да променят живота ви.

Разбира се, всеки може да създаде своята мантра или молитва за сбъдване, за здраве, благоденствие и любов. Но има и такива, които са "универсални". Казвайте си ги всеки ден, когато станете от сън. И ще видите как облаците над вас изчезват и в живота ви трайно се настаняват щастието и любовта.

"Оставям миналото зад себе си. За мен са важни само настоящето и бъдещето. Миналото е минало."

"Не ме интересува какво мислят и говорят хората за мен. За мен е важно само мнението на близките ми, на хората, които обичам. Но дори тяхното мнение за нещата, които правя, да е отрицателно, това няма да ми попречи да следвам мечтите си".

"Давам си време, за осъзная онова, което ми се случва и решенията, които вземам. Времето лекува всичко."

"Моят живот е уникален. Не се сравнявам и конкурирам с никого. Всеки върви по своя път. Аз имам свой - свои цели, свои мечти, свои радости."

"Няма да мисля прекалено много за онова, което ми се е случило и ме е наранило или объркало. Продължавам напред. Всичко се нарежда по най-добрия начин, когато най-малко очаквам."