Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, имате нужда от промяна! Риби, стремете се към повече независимост

В петък Слънцето и Луната образуват квадрат във фиксирани знаци, в този ден мъжки и женски, светли и тъмни, съзнателни и несъзнателни принципи си противоречат. Вероятно се опитваме да разберем как да балансираме различни области от живота си, така че нещата да вървят по-гладко. Обикновено се забелязва разлика между исканията и очакванията. Проблемите с противоположния пол са по-чести през този ден. Необходим е някакъв вид компромис.

Овен – Комбинацията от нехармоничния аспект на Луна и Слънце, а по-късно и с Марс, може да внесе напрежение в работата, в отношенията, неочаквано избухване на кавги и конфликти. Струва си да обуздаете вътрешния огън, който гори у вас, защото сега дори ентусиазмът може бързо да се превърне в разочарование.

Телец – Небесните аспекти могат да доведат до спорове и кавги, създавайки напрежение. Вие сте миролюбив човек, но когато ви обидят, ви е много трудно да задържите гнева си. Може би днес е денят да се научите да управлявате емоциите си.

Близнаци – Днес наистина имате нужда от това да търсите осъзнато доброто и красивото! Не можете да се примирите с обкръжението си, вие виждате вината предимно във всички. За щастие в личния ви живот всичко е наред и това ви дава достатъчно сили да понесете и други трудности.

Рак – Чувствате, че нещата в живота ви са станали твърде обикновени. Независимо дали работата, или отношенията ви у дома стават малко скучни, решението не е да „нарежете всичко на парчета“ и да се отървете от него. Обновяването може да се открие и в поставянето на нови цели.Лъв – Днес е трудно да намерите общ език със семейството си. Никога не сте чувствали партньора си толкова чужд и далечен от вас, както днес. Това е само едно мимолетно усещане. Дайте си малко свободно време, за да намери всеки своя път до сърцето на другия отново.

Дева – Липсва ви спокойна атмосфера. Старайте се да избягвате да влизате в контакт с всичко, което ви дразни и влошава настроението ви, търсете източници на положителни емоции, занимавайте се с автотренинг.

Везни – Всичко е въпрос на сравнение: лошото няма да е толкова лошо за вас, ако се отнасяте добре към него. Всъщност то само помага, показва пътя или поне ви отклонява от грешния път. Вдигнете поглед, потърсете по-висш смисъл в текущите събития!

Скорпион – Вие сте твърде изобретателни и се справяте много добре със задачите, които имате. Първата половина на деня е подходяща за лични инициативи. Ако все още сте сами, случайна среща може да се превърне в началото на нова връзка.

Стрелец – Днес ви е трудно да стоите на едно място, постоянно сте активни, в движение. Сега около вас има много несигурност и ако се увлечете твърде много в анализа на ситуацията, това само ще ви направи още по-несигурни.

Козирог – Чувствате, че вече ви е трудно да се справяте с постоянните промени на работното си място, че това, което се случва там, е наистина хаотично и неразбираемо. И все пак не трябва да се отказвате от контрола върху събитията. Все още не хвърляйте юздите, защото това ще бъде истинската беда.

Водолей – Склонни сте да се отдръпнете от света и да запазите проблемите си за себе си. Все пак няма как да не разкажете за тревогите си поне на един човек. Ако не можете да намерите слушащо и разбиращо ухо, което пази тайна, напрежението във вас само ще се увеличи.

Риби – Живеете в балансирана, щастлива среда, което, разбира се, до голяма степен се дължи на вашата готовност да правите саможертви. Има обаче неща, от които никога не бива да се отказвате. Стремете се към повече независимост, не забравяйте истинското си аз!