Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Само стойте и гледайте: ето на какво е способен влюбеният Лъв

Знакът Лъв, управляван от Слънцето, е един от най-любящите и страстните. Връзката с мъж, роден под този знак, може да бъде най-красивото преживяване в живота ви!

Лъвовете обикновено са естествени и спонтанни и имат развито чувство за хумор, но не всички са толкова честни и открити от самото начало, дори и да възнамеряват да завладеят някого.

От детството си този суетен човек предпочита да се обгражда с красиви неща. Същото правило важи и за хората, така че има нужда от красива жена до себе си. Времето, което отделя на една жена, може да бъде основният знак, че този мъж е влюбен. Ако Лъв покани новата си приятелка на ресторант за няколко часа, вероятно просто флиртува. Ако я покани на разходка за цял ден, значи е влюбен.

Лъвът много добре знае как да направи любовните срещи незабравими и наистина вълшебни. Той обича със стил, без никакви задръжки и е много лоялен тип по природа. Ако той наистина ви обича, ще премести планини за вас, а ако чувствата му не са наистина дълбоки, той просто ще се възползва от вас. Когато се влюби, Лъвът гори от любов и в този случай ще даде всичко от себе си на партньорката си, само и само да я види щастлива. Той има магически талант за драматично поведение и е невероятно романтичен и щедър. Щедър и страстен мъж, винаги е готов да бъде в светлината на прожекторите и да покаже положителните страни на своя характер. Освен това има много от тях.

Лъвът е страхотен любовник. За Лъвовете любовта и връзките са преди всичко. Когато е влюбен до уши, вие сте най-важното нещо в живота му. Когато душата му е уравновесена, той е идеалният любовник.

Мъжът Лъв всъщност е голяма „ревнива котка“, не търпи някой да поглежда неговата любима. Поведението му е много грубо и враждебно, когато трябва да отстрани съперници от близостта на любовта му. В известен смисъл той гледа на тези "конфронтации" като на състезание и всъщност наистина се наслаждава на битката, разбира се, особено когато е сигурен в победата и успеха. Той не може да понесе предателство, измама, лъжи, не можете да нанесете по-дълбока рана на сърцето му от това. Ако се случи да остане до вас и след това, никога няма да забрави.

Какви проблеми очакват жена, която реши да свърже живота си с мъж Лъв?

Най-важното нещо, от което се нуждае мъжът Лъв, е вниманието. Разбира се, Лъвът очаква от вас не само лоялност и безусловна любов, но и да се отнасяте към него като към крал.

Лъвовете по принцип са щедри към любимите си хора. Но когато е влюбен, той обсипва половинката си с купища подаръци. За него е изключително важно да признае, че цените всичко, което прави за вас, така че с какъвто и подарък да ви изненада, покажете радостта и благодарността си към него. Ще му причините голямо разочарование, ако види, че не сте ентусиазирани от изненадата. Лъвът обича да дава, но още повече обича да ви вижда щастливи.

Това е властен човек, който вижда себе си като лидер във всяка компания. От дете той избира различни кръгове, стремейки се да бъде най-добрият и най-важният навсякъде. Други обичат Лъва заради неговата доброта. Той е готов да накара всеки да се усмихне и развесели с остроумна шега. С него е забавно и интересно, неизчерпаемата му енергия го кара да прави екстремни неща. Лъвът може да води тълпата. Когато е в добро настроение, той се чувства спокоен, отпуснат и тогава на другите им се струва, че Лъвът може да бъде манипулиран. Но това не е така. Мъжът Лъв никога няма да позволи на никого да диктува волята му.

Има моменти, когато Лъвът не може да контролира гнева си. Това често се случва, когато някой се опитва да наложи мнението си или да критикува действията на огнения си приятел. Този човек не понася критика. От агресия започва да сипе безброй гневни думи към събеседника.

Като цяло Лъвът се характеризира с изострено чувство за справедливост и добросъвестност; той винаги искрено се извинява, но понякога зад любезната усмивка може да се скрие коварно ласкателство.

Тази дама не бива да казва на своя избраник как да се държи. Една жена винаги трябва да е подготвена за факта, че въпреки благоприличието на Лъва, той може сериозно да я обиди с думи на публично място. Това се случва, когато дамата започне публично да критикува действията му.

Това е ревнив съпруг, който може дълго време да напомня на жена си за бившите ѝ партньори. Също така трябва да забравите за невинния флирт с противоположния пол. Дори непринуден разговор с колега може да се превърне в скандал.

Четете още: До края на годината тези 4 зодии ще имат страхотен късмет