Автор
Ева Григорова

Опра защити Меган и нейните обвинения към кралското семейство

Опра Уинфри защити Меган Маркъл и сподели, че според нея херцогинята на Съсекс е била „искрена“ по време на експлозивното им интервю.

Опитната телевизионна водеща също изрази своята изненада от отзвука, който са имали „расистките“ обвинения, които Маркъл отправи.

View post on Instagram
 

Уинфри гостува в шоуто TalkShopLive на Нанси О'Дел, където подкрепи твърденията, направени от Хари и Меган. „Нямах представа, че ще има огромния ефект, който имаше и продължава да има. Подготвих се много за това“, каза тя. „Нашето общо намерение беше да кажем истината. Те искаха да могат да разкажат своята история и да я разкажат по начин, който им позволява да бъдат възможно най-правдиви.“ - допълни Уинфри.

По време на интервюто от март 2021 г. Меган разкри как времето, в което е работила като кралска особа под обществения поглед на медиите, я е накарало да мисли за самоубийство, докато е била бременна със сина си Арчи.

View post on Instagram
 

Херцогинята също така сподели, че член на кралското семейство е попитал принц Хари с какъв цвят на кожата ще се роди неговият нероден син. Междувременно самият Хари сподели, че се е чувствал „в капан“ в кралското семейство, заедно с баща си и брат си.



Уинфри разкри, че е изпратила текстови съобщения както на принц Хари, така и на Меган Маркъл преди интервюто, за да се увери, че те „имат една и съща цел“ преди интервюто и разбират, че и двете страни споделят „намерението си да кажат истината“.