Автор
Весела Георгиева

Мислих, мислих и реших: що не взема и аз да вляза в "Ергенът"?

Започва. Новият сезон на това култово шоу, в което няколко моми се борят за сърцето на един левент. Ергенът. Той вече е ясен. Красив младеж, музикант. Момите обаче още са под въпрос. Говори се, че мъжът имал изискване - девойките да са интелигентни, не само красиви. И аз си помислих, че е супер идея да се явя на кастинг.

И защо не? Близо три месеца ще съм на хотел, при това лукс, при това ол инклузив. Красота. И то - безплатно. На аванта.

Ще ме обслужват, ухажват, на екскурзийки ще ме водят. Ще ми подаряват рози. Ще ми свалят звезди.

И то в отбрана среда. Какво повече му трябва на човек, за да бъде щастлив. Ама наистина - само си представете! У нас - газът свършва, цените растат, плашат ни с люта и безбожно скъпа зима. А там - топло, райско, отбрани напитки и храни, красиви дрехи. Чудничко.

Няма драми, няма избори, няма стрес. Само група дами и един красив мъж, идеална компания за сладки разговори и забавление.

И няма нужда да се състезавам за сърцето Му - просто ще се радвам на другите - да ги подкрепям, да ги насърчавам, да се забавлявам.

Ставам сутрин пия си кафето, казвам "Здравей, живот" и се впускам в приключения.

Мдааа. Размечтах се. Само един проблем имам - детето. Няма кой да го гледа. Дали няма да мога да го взема с мен? Трябва да помислят за жени с деца. И ние сме хора, и ние искаме да ни хареса някой ерген. Една детска площадка с батут, пързалка, люлка и нинтендо ще свършат работа.

Как само бих се зарадвала на тази почивчица. Два-три месеца далеч от родната мистерия и истерия. Моля ви, г-да продуценти, помислете си. Време е да разширите формата. Ама наистина, не се шегувам.

Щото аз веднага ще се запиша за кастинг. И ви обещавам страхотен цирк. Истинска сапунка ще стане. Имам опит и с истериите, и с боя, и с наказанията, дори със състезанията и игрите.

Добре де, добре. Знам, че няма да стане. Но пък какво лошо има човек да помечтае. Поне за малко. Докато детето спи на пода, защото го боли корем и му се повръща, а аз пиша поредната история. Мечтите са за всички. Нали? Не като риалитата.

Въпреки че никога не е късно да се направи едно шоу, в което дузина красиви мъже се борят за сърцето на една майка с дете. Ейййй, това ще е страхотно. Бихте ли се записали?