Автор
Весела Георгиева

Невероятна! Хайди Клум изуми феновете си, появявайки се само по... шапка

Хайди Клум сподели страхотен кадър, направен за списание "Allure". 49-годишната Клум позира само по шапка и слънцезащитен крем.

View post on Instagram
 

Към снимката, която можете да видите тук, Хайди написа: "Още един горещ ден... не забравяйте да носите своя слънцезащитен крем".

Красавицата не се притеснява да позира с оскъдно облекло и често споделя снимки в своя Инстаграм профил. За радост на последователите й.

През 2012 г. Хайди позира чисто гола, отново за "Allure". Тя започва кариерата си през 1992 г. след като печели конкурс за модели.

View post on Instagram
 

И въпреки че е родила четири деца, продължава да изглежда зашеметяващо, благодарение на спорта и здравословната диета, която спазва.

18-годишната дъщеря на супермодела вече върви по стъпките на майка си. Красивата девойка вече се появи на корицата на Vogue Германия заедно с Хайди, а по-рано това лято дефилира на подиума за Dolce & Gabbana. Въпреки страстта към моделството, Лени ще замине да учи в колеж тази есен.

"В момента колежът е на първо място в списъка. Тя не е модел и наистина се вълнува за следващата глава в живота си", споделя Хайди.