Автор
Весела Георгиева

Певецът Константин за шокиращите обвинения в сексуално насилие: Става въпрос за злоупотреба!

Певецът Константин заяви, че истината за скандалните обвинения, отправени към него, скоро ще излезе на бял свят. И сподели, че става въпрос за злоупотреба.

„Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо до нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата слава, и прибягват до притеснителни методи. Тук става точно за такава злоупотреба, но не искам да влизам в подробности, за да не преча на разследването. До дни случаят ще се разплете, ще излезе истината наяве и ще блеснат на бял свят игричките.“, заявява за „Телеграф“ фолкпевецът.

View post on Instagram
 

Коцето е категоричен, че това е поредният случай, в който злоупотребяват с името му.

„Искам да поздравя всички, които ме обичат, и да им пожелая да бъдат щастливи и спокойни“, коментира още изпълнителят на „Черна роза“.

View post on Instagram
 

Преди дни се появи информация, че 17-годишна девойка е подала жалба за изнасилване срещу фолкпевеца. Според информацията, на 18 август в РУ-Несебър е постъпила жалба от непълнолетно момиче, чието име не се споменава. В нея се твърди, че Коцето е извършил с него насилствени сексуални действия в стаята на хотела, която той традиционно отсяда всяко лято.

Непълнолетната девойка се завъртяла около звездата и от известно време била неотлъчно с компанията му. На 18 август Константин имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 часа сутринта. Шофьорът му паркирал колата пред хотела, а момичето, което било с него, доброволно влязло в стаята му, писа "Флагман".

Районната прокуратура в Бургас вече проверявала случая, като образуваното досъдебно производство засега било срещу неизвестен извършител, пише "Телеграф".