Автор
Кристина Кирова

Роналдо, какъвто не сте го виждали никога: Разплакал майка на дете с аутизъм

В света на футбола Кристиано Роналдо не е просто звезда, а жива легенда. Той се превърна и в нещо повече - тотален секссимвол и изгради образ на перфектния съпруг и баща. Само че много често, зад тази бляскава фасада, понякога реалността е далеч по-различна.

Роналдо винаги е бил популярен със спортсменското си отношение и неведнъж сме виждали как приема с радост да се снима с децата, които го обожават и колко е добър с феновете си. Но изглежда, че футболистът си има и друга, доста по-тъмна страна, която видяхме преди няколко месеца. В началото на април тази година, след важен мач, който остави Кристиано бесен, той направи нещо наистина недопустимо - удари 14-годишно дете през ръцете и счупи телефона му в земята. А вероятно не ви е трудно да си представите как ръцете на подрастващият Джейкъб са понесли гневния удар на силния Роналдо, нали? И светът очакваше извинението на футболиста.

Дни след инцидента стана ясно, че момчето е с аутизъм и по никакъв начин не е предизвикало агресията на Кристиано. Според официалната информация футболистът се обадил на майката на момчето, за да поднесе извиненията си и е компенсирал семейството за нанесената материална щета. Но дали наистина се е случило точно това? Думите на майката ще ви изумят.

37-годишната Сара наистина е имала телефонен разговор с Роналдо, като спортистът я потърсил лично. Само че извинението не е било точно извинение, а размяна на тежки думи, след които майката е треперела и плакала неутешимо. Сара определя Кристиано като "най-арогантният човек, с когото е разговаряла някога". Той дори не е направил усилието да научи името на майката и на детето, което удари. Нещо повече, Роналдо казал следното за Джейкъб, който е с аутизъм: "Знам, че момчето има проблеми". Следващите му думи били: "Съжалявам, но не съм направил нищо грешно или нередно. Не съм нито ударил, нито ритал или убил някого."

Майката от своя страна изпаднала в тотално недоумение, тъй като след плесницата на Роналдо, ръцете на 14-годишния Джейкъб били подути и насинени. Кристиано обаче стигнал по-далеч с нахалството си, като посъветвал Сара да не отнася въпроса в съда и да не го разпространява в медиите. Вместо това директно я попитал какво ще иска от него и заявил, че има силна адвокатска защита и че така или иначе ще спечели делото, ако тя предяви иск.

Майката отговорила, че не иска нищо от Роналдо и че се надява полицията да си свърши работата и да има справедливост по случая. Сара споделя още, че откакто изобличи Кристиано, си е спечелила гнева на феновете му и Джейкъб също е станал обект на нападки от страна на почитателите на футболиста.

Но въпреки всичко, 37-годишната жена е твърдо решена да търси справедливост и единственият начин да я получи, е като се бори.

Четете още: Али Макбийл се завръща в продължението на култовия сериал отпреди 20 години