Автор
Христина Кирилова

Мария се опакова като подарък и отиде на участие (снимка)

Мария прави втори опит да се завърне на сцената, след като преди две години заяви категорично, че се оттегля от музиката с цел да се отдаде на семейството си. Изглежда обаче, че старозагорката не може да напусне попфолка и след като преди повече от година зарадва феновете си с нов клип и отиде на няколко участия, сега се е амбицирала още повече.

Преди дни тя пусна новата си песен "Ще те побъркам", която е дело на Криско и сега обикаля клубовете, за да я представи на живо пред феновете. Дали наистина е на живо, според някои - не съвсем. Твърди се, че Мария е заложила на добрата стара практика да се изявява на плейбек и дори е изпълнила първата си песен "Спомен", която е записана, когато е била на 18 години. Към днешна дата гласът ѝ е доста по-различен, по което се познава, че пеенето ѝ вероятно не е било съвсем на живо.

View post on Instagram
 

Но като оставим качеството на изпълненията настрана, Мария бе разкритикувана за друго и това бе тоалетът, с който се появи на първото си участие. Макар и секси миньончето винаги да се е гордело с модния си вкус, точно в този случай мнозина определиха аутфита ѝ като провал. Лъскавото ѝ сребърно горнище, което бе комбинирала с черен минижуп, определено напомня целофаните, които се предлагат по магазините за цветя. Силуетът е под формата на панделка, което още повече засили асоциацията.

View post on Instagram
 

Дали Мария наистина е пред развод с третия си съпруг Мирослав, самата тя все още нито е потвърдила, нито е отрекла, но е факт, че на последните ѝ снимки не се забелязва брачната ѝ халка.

Четете още: Зашеметяващата Радина Кърджилова събра погледите на плажуващите със секси тяло