Автор
Кристина Кирова

Пике сменил Шакира с нейно младо копие (снимки)

Любовта между Жерар Пике и Шакира вече е в историята и изглежда, че попдивата няма никакви намерения да дава втори шанс на футболиста. Двамата така и не поясниха каква е причината за раздялата им след толкова години и две деца, но според техни приближени, Пике е изневерявал системно на Шакира и след като чашата преляла, тя е сложила край на отношенията им.

Дали певицата е знаела отдавна за забежките на любимия си, или е научила случайно и е взела спонтанно решение, не знаем. Говори се също, че Пике ѝ е обърнал гръб заради далеч по-млада от него руса красавица, която пазеше в тайна. През последните дни обаче се появиха снимки и видеа в мрежата, на които ясно се вижда как Жерар прегръща и целува друга жена и вероятно тя е точно тази, за която се говори от раздялата му с Шакира насам. И стряскащо много напомня на певицата.

View post on Instagram
 

Слуховете, че тя се казва Клара Чиа Марти и работи в компанията на футболиста в отдел връзки с обществеността, бяха потвърдени. Също така стана ясно, че двамата се срещат от месеци, още преди семейството на Шакира да бъде тотално разбито.

Досега профилите на Клара в мрежата бяха деактивирани точно заради тайната ѝ връзка с Пике, но и това остана в миналото и блондинката вече се показва смело. Изглежда, че футболистът има сериозни намерения към младото си завоевание, тъй като той не само я кри, докато с Шакира обявят раздялата им, но и е нарушил договорката си с певицата, сключена наскоро, а именно да не се появяват на публични места с новите си партньори през следващата една година.

View post on Instagram
 

А дали до Шакира има нов мъж? Не е известно, но е факт, че в публичното пространство се появява или сама, или с двамата си сина.

Четете още: Мария се опакова като подарък и отиде на участие (снимка)