Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще получите златен шанс

Ден за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония.

Овен – В живота ви започват да се появяват нови възможности, от които е добре да се възползвате, защото те ще ви направят доволни и щастливи. Ваш ред е да се насладите на нещо, с което се борите дълго време и да започнете да получавате плодовете му.

Телец – Бъдете готови сами да се справяте с нещата и да не чакате външна подкрепа. Нужно е да сте търпеливи, да не давате воля на отрицателните емоции. Денят е благоприятен за семейно планиране, за обсъждане на проблеми, контакти с приятели и роднини.

Близнаци – Добре е да се адаптирате към непредвидените събития, които могат да се появят и да сложат край на търпението ви, но след това ще контролирате ситуацията и ще разберете, че си е струвало. Луната може да ви донесе неочакван късмет.

Рак –Изпълнени сте с много положително отношение към живота. Вълнувате се от това, което правите или ви предстои. В любовта се оставете да бъдете повлечени от онази страст и романтизъм, които носите вътре в себе си.



Лъв – На реализацията на предварително съставени планове, може да попречи недоразумение или лошо стечение на обстоятелствата. Вие не сте виновни за това и никой няма да ви обвини в нищо. Не допускайте раздразнението да надделее над здравия разум.

Дева – Лека полека се приближавате до постигане на целите си. Луната ви изпълва с енергия и жизненост. Преди да вземете окончателно решение, помислете, починете, възстановете загубената енергия и след това решавайте. Не позволявайте никой да манипулира вашето бъдеще.

Везни – Днес някои неочаквани събития могат да повлияят на вашата стабилност, но Луната във вашия знак ви помага да се справите безопасно с предизвикателствата и да се освободите от онова, което не ви позволява да продължите напред.

Скорпион – Ако сте преминали през неприятности, време е да обърнете нова страница и да си възвърнете самочувствието. Доверете се на вътрешната си сила. Обградете се с позитивни и оптимистични хора. Луната засилва вашата магическа сила и ви прави загадъчни.

Стрелец – Притежавате завиден оптимизъм, който ще ви помогне да преодолеете всички неуспехи, които могат да възникнат днес. Няма да ви спре нищо и можете да успеете. Луната ви прави привлекателни и предприемчиви.

Козирог – Хубав ден. Ще имате възможност да се справите с някои трудни или изостанали въпроси. Възможни са приятни събития, свързани с личния живот или децата. Можете да си позволите лукса да правите това, което обичате.



Водолей –Имате да свършите толкова полезни и належащи неща, но днес няма да ви се прави нищо особено. От бездействието до унинието има само една стъпка, но интересните занимания допринасят за доброто настроение.

Риби – Емоционалният фон на деня е благоприятен, имате положителна и конструктивна нагласа. Не поглеждайте назад и се фокусирайте само върху настоящето, бъдете себе си. Интуицията ви ще ви води в правилната посока. Някои ще се радват на приятна изненада.