Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неочаквана промяна настъпва за Рака. Нови емоции за Девите

Денят е подходящ за нови начала. Тези, които чакат подходящ момент за пробив, в този ден получават всички възможности за осъществяване на плановете.

Овен – Днес ще бъдете изпълнени с планове, бъдещи проекти, надежди за бъдещето и ще мислите единствено за възможността да развиете всички тези идеи, които се въртят в главата ви. Не оставяйте другите да ви се месят в плановете ви.

Телец – Не е изключено да се сблъскате с някои непредвидени промени. Ако действате правилно, те могат да ви бъдат полезни. Мислете по два пъти, преди да предприемете нещо, или изчакайте подходящ момент. Любовната ви връзка може да премине през изпитание.

Близнаци – До вас ще достигне някаква житейска случка, което ще ви накара да осмислите, че вашият живот е много по-добър, отколкото си мислите, и ще бъдете благодарни за всичко, което имате. Не се страхувайте да пренаредите отново приоритетите си.

Рак – Това е подходящо време за размишление и преразглеждане на приоритети. Животът ви може да поднесе неочаквана промяна, но вие трябва да се научите да контролирате собствената си съдба. Не давайте обещания, които не можете да изпълните.

Лъв – Вашите действия днес ще бъдат силно повлияни от изпитваните чувства и емоции. Вероятно ще сте по-напрегнати от обикновено и с опънати нервни, което може да създаде пукнатини във взаимоотношенията ви с околните. Научете се бавно да броите до 10!

Дева – Около вас се създава известно напрежение, но вие знаете как да го намалите, така че да ви въздейства възможно най-малко. Ако разговаряте с някой близък човек, това ще ви помогне да си възвърнете вътрешният мир. Луната ви помага да изпитате нови емоции.

Везни – Днес ще ви е трудно да облечете чувствата си в точните думи, така че вероятно ще ви е трудно да изразите себе си. Може би няма да успеете да кажете на партньора си колко го обичате, но поне му го покажете. Понякога няма нужда от думи.

Скорпион – Водите вътрешна битка за нещо, което не разбирате съвсем добре, но отговорите на всичките ви въпроси ще пристигнат неочаквано. Не забравяйте, че любовта е много повече от това, което ви се сервира като любов.

Стрелец – Въпреки че през повечето време сте самоуверен човек, който не позволява нищо да го пречупи, днес ще се почувствате така, сякаш сте спуснали щита. Мнозина ще се чувстват неуверени и несигурни. Бъдете внимателни, защото лесно можете да се нараните.

Козирог – Това е силен ден за вас в постигането на цел, която сте считали до скоро за непостижима. Следвайте неотклонно етапите на напредъка си, защото нито един успех не идва за една нощ. Бавно, но сигурно - това е вашата рецепта за успех.

Водолей – Възможни са разрушителни ситуации - както във вашите дела, така и в семейните въпроси - ще ви ядосат и изтощят. Ако можете да контролирате нервната си система, ще намерите решенията и с много усилия ще възстановите реда.

Риби – Някои събития може да отклонят вниманието ви от важните неща. Повишената чувствителност ще ви пречи да се концентрирате върху работата. Потърсете моменти на усамотение, ако трябва да вземете важно решение.