Автор
Люблена Папазова

Акушерката на Рачков и Криско влезе във "Фермата"

Акушер-гинеколожката на родните звезди влезе във „Фермата“, за да дои селскостопанските животни и да цепи дърва. Мажена Панова, в чиито ръце за първи път са проплакали децата на много известни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев, ще се бори за приза от 100 000 лева в новия сезон на предаването „Мостът на времето“, който стартира тази вечер.

След 15 години като шеф на патологията в болница „Света София“, популярната лекарка ще развърти мотиката и ще покаже на какво е способна далеч от стерилната клиника. Мажена е полякиня, родена в Краков, но от 30 години живее у нас. Пристигнала първо у нас като студентка трети курс, после специализирала в САЩ.

В България срещнала любовта на живота си, създала семейство и отгледала син. Освен амбициозен професионалист, известната гинеколожка е и ревностна католичка. „Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има страх от възмездието“, обяснява лекарката, която се радва на голямо уважение както сред пациентите си, така и сред колегите си.

Въпреки че е на 56 години и е почти два пъти по-възрастна от конкурентките си във „Фермата“, Мажена по нищо не им отстъпва, видя Woman.bg. Поддържа младия си дух като кара ски и играе тенис, и не пропуска да купонясва с приятелки до зори. Мрази обаче да ходи на фитнес, защото не желае да изпълнява по сто пъти едни и същи движения.