Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 5 септември Венера преминава в знак Дева
На 10 септември Меркурий преминава в ретроградност до 2 октомври
На 10 септември Пълнолуние в Риби в 13:00ч
На 11 септември Слънцето в тригон с Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 5 (до 16:54ч), 6 (след 17:52ч), 7, 8, 9 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 5, 6, 7, 8, 10 и 11 септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.09. 04:52 - 05.09. 05:04
07.09. 00:44 - 07.09. 06:42
08.09. 15:35 - 09.09. 07:43
11.09. 03:30 - 11.09. 09:48Овен – Ще трябва да се научите да бъдете по-дискретни през тази седмица. Колкото по-малко ви забелязват, толкова по-лесни ще бъдат дните ви, вероятно ще бъдете разочаровани от текущия емоционален обмен, но може да намерите известна утеха в уединението, с възможност за спокоен размисъл. Възможно е да срещнете препятствия, особено в понеделник и вторник. Може да се оформят спорове и конфликти на интереси, но в крайна сметка ще успеете да постигнете мирно споразумение, удовлетворяващо интересите на двете страни. Вашата сила идва от твърдата ви решителност. В ежедневието ви ще нахлуе глътка свеж въздух.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 5, 6, 11

Телец – През седмицата като цяло ще преобладава енергизиращо настроение, което ще ви позволи да завършите определени нерешени задачи. Приемате много на сериозно работата си, изглежда, че искате да се докажете пред някого или просто искате да си върнете самочувствието. В сряда и четвъртък Луната е в неблагоприятна позиция спрямо вашия знак, което може да ви накара да почувствате малко повече стрес. Възползвайте се от добрите планетни влияния, за да се изпълните с любов и да излезете от леговището си. Навън съдбата може да ви срещне със сродна душа.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Ще живеете под въздействието на настроението си и седмицата за някои може да се окаже доста трудна. Планетата Венера ще е в неблагоприятна позиция спрямо вашия знак, което може да ви донесе разочарования. Дните петък и събота, в които Луната ще бъде в квадратура, може да се почувствате много изнервени и лесно да влезете в спор или конфликт с партньора си. Затова допринася и Марс във вашия знак, който внася нотка на борбеност и агресивност. Чрез творчески занимания и физически действия можете да освободите натрупаното напрежение. Не е изключено да се появи нова любов, ако сте готови за това.

Благоприятни дни – 7, 8, 11
Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Седмицата започва с два напрегнати дни, тъй като Луната ще бъде в опозиция към вашия знак, дни, в които може да се почувствате в лошо настроение и да срещнете някои препятствия по пътя си. Преди всичко работната среда ще ви затрудни. Има риск да се забавят вашите проекти и да ви костват допълнителни усилия и стрес. Проявете търпение и разбиране, ако не искате този период да се превърне в истинско сантиментално фиаско. Усилията ви не са много удовлетворяващи, каквато и да е сферата, която ви засяга, но тази ситуация няма да продължи вечно.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – Седмицата започва с добра подемна вълна и ще бъде много успешна, ако умеете да сърфирате. Усещате сила в себе си, която ви кара да се справяте успешно в натоварените дни от този период. Вие сте ефективни, издръжливи. Очакват ви интензивни моменти. Имате много идеи за реализиране. Обърнете само внимание в сряда и четвъртък, когато опозиционната Луна може да ви донесе някои препятствия или да ви изправи пред трудности. Вашата интуиция ви води по правилния път. Следвайте я. Картите ви са добри, можете да играете колкото искате.

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 7, 8Дева – Седмицата започва с преминаване на Венера във вашия знак, която е готова щедро да ви подари време, изпълнено с любов и страст! В същото време ще засили вашата привлекателност и чар. Отрицателните чувства остават зад гърба ви и ще напреднете към много възнаграждаващи моменти. Може да изпитате малко повече умора по отношение на работата, тъй като Марс е в неблагоприятна позиция към вас и ви кара да се чувствате по-стресирани и напрегнати. Петък и събота няма да са най-добрите ви дни, тъй като Луната ви е в опозиция. В момента може да изглежда трудно, но не губете своята мотивация.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 9, 10

Везни – Вие сте в страхотна форма и умът ви е позитивен, брилянтно! Без клопки пред вас. Седмицата ще премине в дух на жизнерадост, оптимизъм, инициативност и приятелство. Излъчвате чувственост, желание и щедрост, печелите популярност. Всичко ще върви добре за вас тези дни: почти може да се каже, че животът ви ще бъде лесен, сладък и приятен! Периодът ще донесе емоционално спокойствие, предвещавайки хармония между вас и партньора ви. Освободете се от ненужните си съмнения, защото ще получите плодовете на миналите си усилия.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 5, 6, 11

Скорпион – Ще се чувствате добре и това ще рефлектира в ритъма ви. Идва време да поставите нещата на място. В този момент общуването е за предпочитане. Подходящо е да излезете и да се запознаете с нови хора. Несъмнено ще успеете да съблазнявате и очаровате с вашата енергия, чувственост и опустошителен чар. Звездите ще се погрижат за вашите любови и ще увеличат възможностите за завладяване. Луната е в неблагоприятна позиция към вас в сряда и четвъртък и може да ви накара да се почувствате малко мрачни. Съветът е да не бързате, да не бягате на всички посоки, да не разпилявате енергията си. Контролирайте импулсивността си. Нещата ще се изяснят и всичко ще става все по-добре и по-добре.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10
Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Ако имате да извършвате финансова операция в средата на седмицата, тя ще е изгодна, защото късметът е на ваша страна. Звездите ви зареждат с енергия и силно ви насърчават да реализирате своите многобройни и разнообразни проекти. Динамиката ви ще се завърне. Вашата креативност е във възход и имате желание да я изразявате с максимална свобода. Венера, планетата на любовта може да внесе повече напрежение в любовните ви отношения, а Марс ще ви подтиква да действате импулсивно. Имате нужда да вкарате малко свежест в партньорствата и взаимоотношенията.

Благоприятни дни – 7, 8, 11
Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – Усмихнете се на живота, за да ви се усмихне и той. Някои шансове се обръщат във ваша полза, така че не ги пропускайте! Оставете настрана всичките си страхове и се възползвайте от всяка добра възможност. Вървете уверено напред по житейския си път, уравновесеният ви темперамент ви подтиква към утрешните успехи. Вашият финансов комфорт е осигурен и това ви дава заслужено спокойствие. Глътка оптимизъм и увереност ще набират сила тази седмица. Това е чудесно, ако трябва да започнете важен проект, да вземете решение или да си поставите нови цели. Очаква ви благоприятен период по отношение на чувствата.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 5, 6Водолей – В професионален план нещата изглеждат доста добре. След като планетата Венера вече няма да бъде в опозиция на вашия знак, малко по малко сърдечните проблеми, които сте имали през последния период, ще намерят решение. Ще се сблъскате с някои финансови проблеми. Не се оставяйте да бъдете засегнати от този проблем и запазете оптимизма си. Това е подходящият момент да излезете от зоната си на комфорт и да създадете повече връзки. Ако обаче станете прекалено напрегнати и нервни, може да загубите някои контакти, което наистина не искате.

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 7, 8

Риби - Още в началото на седмицата Луната ще се погрижи да ви развесели, готова да ви подари два супер късметлийски дни понеделник и вторник. За съжаление планетата Венера преминава в опозиция на вашия знак. През следващия период може да преживеете трудности в отношенията си. Марс в неблагоприятна позиция към вас ще подчертае умората и стреса. Мнозина ще живеят с впечатлението, че не правят никакви крачки напред, въпреки че много се стараят. Добре е да си дадете почивка, ако не забелязвате напредък, защото може да сте изчерпали всичките си енергийни ресурси и да имате нужда от време за възстановяване.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 9, 10