Автор
Весела Георгиева

Анелия доказа, че е скъсала с гаджето (снимка)

Анелия май е сингъл, подозират нейни почитатели. А повод за това става фен профил на звездата, в който е споделена снимка на жена в гръб. Някои предполагат, че снимката е на Анелия. Текстът обаче е по-любопитен.

А той гласи: "Време е за един хит в стил Емануела, посветен на раздялата, Ани! Ние те обичаме и знай, че твоят човек ще се появи!".

View post on Instagram
 

Тъй като изпълнителката на "Няма драма" е споделила поста в своя профил в Инстаграм, веднага се появиха предположения, че е избрала този начин да сподели, че се е разделила с мъжа до себе си.

Анелия, която има голяма дъщеря - Ивон, от брака си с бизнесмена Коко Динев, имаше връзка с тайнствен мъж от няколко месеца, но така и не пожела да разкрие самоличността му. В светските среди веднага се заговори, че върти любов с милионера Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес, пише Varna24.

View post on Instagram
 

Информацията обаче си остана в сферата на предположенията, защото не бе потвърдена от изпълнителката. Певицата сподели преди време, че се е изнесла от къщата си в покрайнините на столицата и се е нанесла в апартамента на любимия си. Дали все още живеят заедно и са все така влюбени - питат се феновете?