Автор
Весела Георгиева

4 причини, заради които Кейт може да завижда на Пипа Мидълтън

Трябва да признаем, че Керъл Голдсмит, майката на сестрите Мидълтън, се е справила доста добре. Отгледала е две прекрасни момичета и настоящи жени.

Едната е съпруга на бъдещ крал, другата - на милионер.

View post on Instagram
 

И май е вярна приказката, че зад всяка велика жена стои нейната майка.

Именно Керъл е в основата на семейния бизнес - основаването му и успешното му налагане. Заедно със съпруга си тя открива фирма за детски партита и печели първите пари, които не са от заплата. Така Кейт получава шанса да учи в частно училище.

И тук сработва друг закон - пари при пари отиват. Семейството изведнъж наследява пари от бабата на Майкъл. И така Керъл прави първите си стъпки във висшето общество.

View post on Instagram
 

За това й помагат децата, които учат в най-добрите частни колежи на Англия. Катрин и Пипа получават добро образование и знаят няколко езика, литература, изкуство, владеят добрите маниери. След това умната мама Керъл съветва Катрин да си помисли за университета "Сейнт Андрюс", където трябва да учи самият принц Уилям.

Катрин е прилежна и година по-късно става състудентка на Уилям. Докато накрая двамата стигат до сватбата на годината - през 2011-а.

View post on Instagram
 

Някои може и да мислят, че Пипа расте в сянката на сестра си, но това не е вярно. Всъщност тя получава страхотен шанс от съдбата - не по-лош от този на Кейт.

Съпругът на Пипа е успешен във всичко - от професионален автомобилен състезател до управление на финансови фондове.

Освен това той ще наследи титлата на бъща си - лорд Глен Африк, която върви заедно със земеделски земи в Шотландия, замък във викториански стил, близо до езерото Лох Нес. Т.е. Пипа ще носи титлата "лейди".

View post on Instagram
 

За разлика от Кейт, Пипа не е длъжда да се съобразява със спазването на строг протокол, нито е преследвана на всяка крачка от папараците.

Пипа е свободна да прави това, което й харесва. Както и да говори това, което смята за правилно. никой няма да я упрекне, че си е купила скъпа чанта или рокля...

Принц Уилям е доста по-беден от Джеймс Матюс - той има само няколко десетки милиона долара...

View post on Instagram
 

Пипа получи годежен пръстен, който може би е доста по-скъп от този на Кейт... Е, пръстенът на Кейт пък е принадлежал на принцеса Даяна.

Кейт живее в Анмър хол, дадено на семейството й от кралицата. Имението е оценено на 2 милиона долара.

Пипа и Джеймс обитават имот в Лондон на стойност 23 милиона долара - с подземен кинотеатър, 6 спални и асансьор.
Та като дръпнем чертата - Пипа май е изтеглила по-печелившия лотариен билет от Кейт. Как мислите?