Автор
Пепа Попова - Пепита

"Американска мечта": Ким Кардашиян позира гола пред знамето на САЩ

Ким Кардашиян е на корицата на септемврийския брой на списание Interview. На заглавния кадър тя почти повтаря известната си снимка от корицата на списание Paper от 2014 г., когато също позира с голи задни части. Автор на новата фотосесия е популярният фотограф Надя Лий Коен, а снимките се състояха на фона на флага на САЩ, тъй като според авторите Ким въплъщава американската мечта.
В допълнение Кардашиян отговори на няколко въпроса за личния стил, храненето, "висшето общество" и проблемите със самочувствието.

View post on Instagram
 

За работохолизма си
Мисля, че винаги ще чувствам, че все още имам какво да доказвам. Дори и само на себе си. Следващата ми голяма цел е да завърша право, вече съм на половината път. Това наистина отнема много време. Всеки ден ча по два часа с професор. Нямам почивни дни заради това.

За личния стил
Нещата, които нося, изглеждат реалистични. Винаги можете да намерите подобна дреха или решение за себе си в подобен стил. Стилът ми изглежда постижим от всеки.

За влизането във "висшето общество"
Когато бях с Kanye (Уест), той ме запозна с различни хора и това определено накара много от тях да покажат различно ниво на уважение.

View post on Instagram
 

За таланта си
Мисля, че талантът ми се крие в маркетинга и умението ми да представям продукти. А също и в това да знаеш какво иска клиентът и да го направиш да изглежда осъществимо, но в същото време малко непостижимо. Не бих казал, че е талант. Мисля, че е малко магия и особен вид разбиране на бизнеса.

За своята срамежливост
Имам проблем със самочувствието. Винаги съм бил склонна към самоунижение, срамежлива съм, когато трябва да говоря за себе си, да се описвам. Също така имам проблеми да казвам на хората „не“. Ето защо мразя, когато хората ме молят за неща.

View post on Instagram
 

За целите
Моята цел е винаги да изглеждам във форма.

За това какво да ядем за закуска
Правя смути купа. Само с пресен кокос и пресни плодове като банани, праскови, манго, след това добавям протеин и мюсли към него. И тогава пия горещ чай с бадемово мляко.

View post on Instagram