Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес реализирате всички свои планове! Козирози, изпълнени сте с енергия

Подходящ ден за решаване на актуални въпроси. Ден за обновление както на тялото, така и на Душата.

Овен – Усещате, че ще се случи нещо важно и не грешите. Нарастващата Луна ще накара радостта и доброто настроение да се влеят в живота ви и ще ви накарат да изживеете страхотни моменти. Има вероятност да получите важна информация.

Телец – Въпреки че може да възникнат недоразумения, ще успеете да ги изясните. Възможно е да искате да разрешите нещо възможно най-скоро. Не плувайте срещу течението, защото това, от което се нуждаете, ще дойде в точното време.

Близнаци – Вашата чувствителност е силно изразена и всяка промяна в обкръжението ви ще ви засегне много. Възможни предателства или разочарования. Внимавайте с коментарите си и не споделяйте проектите си.


Рак – Нищо няма да ви попречи да постигнете това, което сте си поставили за цел. Днес вашата интуиция ще бъде вашият най-добър съветник и ще ви помогне по всяко време да вземете най-доброто решение. Една приятна изненада ще ви направи много щастливи.

Лъв – Предстои интересен ден. Ще можете да изживеете много стимулиращи моменти в личните си отношения. Ако си падате по флирта и съблазняването, продължете. Отсрещната страна няма търпение да подемете вашата инициатива.

Дева –Някои индивиди от човешкото съсловие се опитват да ви извадят от ритъм, но ще ударят на костелив орех. Няма да се откажете толкова лесно, ще направите това, което решите, дори и всички останали да кипят от гняв.


Везни – Днес сте отворени за любов и общуване и няма да сте особено настроени за работа. Ще правите каквото трябва и каквото се иска от вас, но доста апатично. В следобедните часове ще ви е трудно да се съсредоточите върху задачите си, това може да ви попречи да завършите започнатата работа.

Скорпион – Благоприятен ден за решаване на сложни проблеми. Вашата изобретателност работи на сто процента, а наблюдението и точната преценка помагат да се избегнат грешки. Внимавайте с непланираните разходи.

Стрелец – Не е най-лесният ден за мнозина от вас. Хората, които преди са ви подкрепяли, могат да сменят страните в един момент и да станат ваши противници. Ще бъде трудно да разберете на кого можете да се доверите и кого трябва да избягвате.


Козирог – Вие сте пълни с енергия и жизненост, но импулсивността и емоционалната невъздържаност могат да се превърнат в източник на проблеми. Прибързаните решения могат да доведат до най-непредвидими резултати и да се обърнат срещу вас.

Водолей – Вероятността от конфликти и разногласия се увеличава. Склонни сте да реагирате прекалено на всяко малко нещо. След обяд ситуацията ще се промени към по-добро. Благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата ще можете да разрешите важни проблеми.

Риби –Още в началото на деня трябва да проявите изключително внимание и предпазливост. Не вземайте прибързани решения и да действайте според емоциите. Възможно е да се наложи да решавате проблемите на другите.