Алекс и Дани се събраха: Двамата се награбиха на официално събитие (Снимки)

Александра Богданска и бившата ѝ половинка Дани Петканов купонясваха заедно по време на официално събитие, на което Алекс бе водеща.

За сцената моделката бе заложила на ослепително секси червена рокля. Популярни инфлуенсъри, модели и певци бяха поканени на партито, а специални гости изпълнители сред тях бяха Васил Найденов и чаровната Тита.

View post on Instagram
 

Фактът, че Алекс и Дани са били заедно през цялата вечер, стана ясен от снимките в социалните мрежи. Освен че танцуваха един с друг, двамата се забавляваха и в компанията на Николета Лозанова, Балан, близначките Алекс и Влади, Сашо Кадиев и други.

Именно Ни Ло запечата интимния момент между Александа и Даниел, от който категорично можем да заключим, че двойката е в прекрасни и приятелски отношения. Защо пък бившите влюбени да не се преоткрият отново след раздялата...

Двамата са дълбоко свързани заради сина им Габриел, въпреки многобройните раздели и събирания през годините. Началото на връзката им е белязана с нечаквана целувка, с която Лудия репортер стъписал Алекс в "Студентски град". Последва любовен романс, след това бурна раздяла и публични нападки от страна на Даниел, който извади на показ снимки на Алекс с друг мъж, обвинявайки я в системни изневери. По късно става ясно, че той също е имал авантюри по време на връзката им.

Богданска и Петканов се събраха отново през 2017 г. във "Вип Брадър". Дори сключиха брак по време на престоя си в къщата, а по-късно посрещнаха на бял свят своята рожба - сина им Габриел. Романсът им завърши с развод в началото на тази година.

Въпреки всичките драми около любовната им история, явно и двамата са успели да запазят добри и топли чувства помежду си.

Четете още: Джулката секси мамче с доста бременно коремче (Снимки)