Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, насладете се на настоящето! Деви, радвате се на добро настроение

Енергийно благоприятно време за общуване. В този ден могат да се разрешат конфликти, да се възобновят отношения или да започнат нови връзки.

Овен
- Днес можете да се отпуснете и да си позволите да бъдете спонтанни. Добре ще е да приемете съветите, които получавате от близки хора. Знайте, че те ще ви помогнат да промените гледната си точка и начина на действия по някои въпроси.

Телец – Днес вероятно ще ви липсва вдъхновение и мотивация за работа. Намерете начин да си ги върнете. Притеснявате се за разни неща и това не ви се отразява добре. Погрижете се за своите интереси. В полето на любовта един разговор е достатъчен, за да се объркат нещата.

Близнаци – Време е да спрете за малко, за да преразгледате отново какви са вашите приоритети, преди да продължите. Съсредоточете се върху настоящето, насладете се на това, което имате и бъдете нащрек, защото животът може да ви изненада с нещо прекрасно.


Рак – Дълго не се колебайте, правете това, което смятате за най-добре, бъдете независими и не чакайте от никого нищо. Разумният подход ще ви помогне да решите важен проблем, а в любовта е време да поставите чувствата си на масата.

Лъв – В днешният ден ще се радвате на достатъчно енергия и жизненост, които ще помогнат да решите висящите проблеми, а хората около вас ще са готови да ви помогнат и да ви изслушат, когато имате нужда от това.


Дева – Ще се радвате на добро настроение, въпреки лекото напрежение, което може да ви заобикаля. Необходимо е да поставите малко ред в живота си, особено в личните отношения, въпреки че може да не е лесно да го постигнете.

Везни – Време е да покажете зъбите и ноктите си и да дадете да се разбере, че и вие можете да хапете и няма да оставите никой да ви тъпче. Бъдете строги, но все пак разумни, дръжте се с подобаващо достойнство. В любовта гледайте към светлата страна на нещата.

Скорпион
– Късметът ще ви придружава в това, което правите, дори може да се изпълни някое ваше желание. Някои ще се развълнуват и ще вложат всичките си усилия в защита на нещо, което считат за по-справедливо.

Стрелец
– Предизвикателствата, които днес ви се предоставят, ще са много положителни за вас, тъй като ще ви отворят врати, които преди това са били затворени. Ще можете да оправите недоразуменията, които ще възстановят спокойствието ви.


Козирог
– Вие сте човек, който често сдържа чувствата в себе си, но сега трябва да изживеете това, което чувствате без ограничения, изразявайки емоциите си по един умерен начин. Не позволявайте нищо да ви спре и ще се радвате повече на живота.

Водолей – Придържайте се към направените планове и не позволявайте на ентусиазма да ви напусне. Пестете енергията си и не я хабете напразно. В любовта за вас ще се отворят нови хоризонти. Време е за промяна.

Риби – Чувството за хумор ще ви съпровожда през целия ден и само така ще преодолеете трудните моменти. В областта на любовта ще бъдете по-уязвими, така че не допускайте да се забърквате в нещо, което може да навреди на чувствата ви.