Автор
Весела Георгиева

Тези три зодии ще се радват на истинска любов през октомври

Есента е един от най-романтичните сезони. И ни носи обещания за ново начало... Кои са зодиите, чието сърце Амур ще потопи в море от любов?

Овен

Скъпи Овни, предстои ви един изпълнен с емоции месец. Пригответе се за екстремни ситуации, срещи, въобще - приключения дебнат отвсякъде. Но ако се вярва на Мечо Пух, че "колкото повече, толкова повече", то при вас ще има от всичко и по много. Чака ви късмет. Във всичко. В работата, в любовта, в проектите, с които сте се нагърбили. Сякаш през октомври всички и всичко ще работи за вас.

Лъв

Лъвове, няма да има за какво да се притеснявате. Октомври ви носи успех в работата и въобще във всичко, свързано с ангажименти, офис, колеги, нови начинания. И всичко ще ви се случва от първия път. Затова давайте смело - не се отказвайте, следвайте мечтите си и те ще се сбъдват като на магия. И любовта също ще бъде магическа!

Козирог

Скъпи Козирози, вашият октомври може да се опише с една дума - "любов". Ама много любов. Дълбока, страстна, истинска, помитаща. Сега е моментът да се огледате за нещо ново, нещо страхотно. Октомври е любов. Не се затваряйте в черупката си. Гребете с пълни шепи от изобилието, което Амур изсипва във вашата житейска кошница.