Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, октомври носи решаващи промени в живота ви

Скъпи Овни, месец октомври ще ви донесе много енергия. Дните ви ще бъдат изпълнени с вълнение и динамика. Ще бъдете решителни и успешни в работата, но по-несигурни в сантиментален план. Месецът ще бъде идеален за нови начинания и за постигане на целите ви. Ще трябва да съставите план за действие и да го следвате вярно. Имате силата, която е необходима, за да проправите своя собствен път и да преодолеете всяко препятствие.

Марс в Близнаци ви прави жизнени, активни и също доста борбени. Меркурий се завръща във Везни и ще е в опозиция с вашето рождено слънце и по тази причина ще трябва внимателно да преценявате думите, намеренията, решенията си. Вероятно на мнозина ще се наложи през октомври да правите избори, които изискват откъсване от чувствата и обективни оценки на плюсовете и минусите на дадена ситуация, на добро и лошо.

След средата на месеца интензивните ритми отшумяват и вие ще бъдете по-реалистични и практични, наблягайки на финансовото си развитие. Не се страхувайте от промените, защото без тях няма прогрес.

Като цяло октомври е месец, който изисква да разберете по-добре някои неща, но най-вече да направите равносметка на приоритетите си. Защото, ако е вярно, че сега сте на една крачка от постигането на вашите цели и мечти, в същото време ще трябва да решите кои аспекти от живота ви трябва да бъдат променени и как. Накратко, ще трябва да създадете своя собствена формула, своя лична рецепта, тази, която ви позволява да създадете живота, който искате.