Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ето кои са най-силните ерогенни зони на зодия Дева

Ерогенните зони на зодиакалните знаци трябва да са известни на всички. В крайна сметка е похвално и разбираемо да угодиш на партньора си. Не всеки обаче знае как да направи това, особено ако партньорите знаят малко един за друг или се притесняват да говорят на интимни теми.

Девите могат да се държат като светци, но не съдете за книгата по корицата.


Ако връзката ви е напреднала толкова много, че вече сте получили достъп до тялото на Девата и търсите места по него, които да възбудят партньора ви, обърнете внимание на корема.

На Девата е много чувствителна зоната от гърдите до слабините. Родените под този знак са чувствителни към нежни докосвания по корема с език, перце или върха на пръстите. Плъзгането на нокътя хоризонтално от едната страна до другата ще предизвика моментална реакция. На мъжът Дева ще му хареса, ако косите на жената леко докосват гърдите и корема му.

Лежейки на леглото, направете на Девата кръгов масаж на корема, приближавайки се до пъпа. Като кулминация може да вкарате върха на езика си в пъпа, като правите с него въртеливи движения. Ще постигнете желания резултат по-бързо от очакваното!

Ще доставите удоволствие на Девата, ако натриете корема с гъба и сапун. Девите особено харесват, когато тази зона е засегната от струи вода под душа. Запомнете това, ако отидете заедно до банята преди любовната битка (което ще е много добра идея, тъй като Девите обичат чистотата).