Автор
Ева Григорова

Година по-късно: Щастлив ли е Зуека в Испания?

Една година след като взе изненадващото решение да емигрира от България Зуека направи равносметка на своето решение.

Той гостува в Нова тв, където сподели, че България и най-близките му хора му липсват много. Въпреки това той допълни, че в Испания се чувства чудесно.

View post on Instagram
 

"В Испания се чувствам прекрасно. Когато човек е щастлив, винаги се чувства прекрасно. Не знам дали съм в мир със себе си. Такива като мен обикновено никога нямат мир със себе си. Луд умора няма. Много ми е спокойно. Когато навсякъде виждаш, че 90% от хората са усмихнати, и ти се чувстваш заразен", споделя той.

Зуека сподели, че реалността в България му е дошла в повече, особено покрай мерките свързани с пандемията. "Просто в повечко ми дойдоха някои неща. Това е истината. Казах си, че явно е дошъл моментът, иначе нямах намерение", разкри още актьорът, който вече е художник.

View post on Instagram
 


Докато рисува, той сподели, че винаги се води от две неща - картината да е позитивна, без обаче това да означава, че вътре в нея не може да има тъга. "Тъгата и радостта винаги вървят ръка за ръка. Само любовта е сама, тя не върви никога с омразата. Затова се опитвам повече да рисувам любов", заяви Зуека.

View post on Instagram
 


Зуека ще се върне съвсем скоро в България, за да открие своя изложба на 26 септември. Малко след това ще направи и първата си голяма изложба в чужбина - в Чикаго, САЩ, разкри още Васил Василев.