Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Внимавайте, днешният ден има тежка енергия

Денят има тежка енергия. Апатията и депресията се носят във въздуха. През този период е нежелателно да се извършват активни дейности. По-добре е да отделите време за духовно и телесно пречистване.

Овен – Трябва да дадете приоритет на здравето си днес - да отделите време и пространство, да бъдете с мислите и тревогите си. Не вземайте прибързани решения, тъй като те може да са вдъхновени от страх или притеснение повече отколкото от разум и мъдрост.

Телец – Плановете, които имате, е малко вероятно да бъдат реализирани незабавно. Нещата обаче постепенно се променят към по-добро, така че просто бъдете търпеливи. Има вероятност да получите неочаквано предложение за нещо.

Близнаци – Днес може да се чувствате малко уморени. Имате нужда от релакс и малко романтична атмосфера. Добър момент е да си направите равносметка на живота. Оставете другите да се грижат за вас за известно време.

Рак – Днес ще сте спокойни и уравновесени в различни области. Не позволявайте на ситуацията да ви избяга отново и направете всичко възможно, за да се възползвате от възможностите, които ви се представят.

Лъв – Днес сте обсебени от силна спонтанност, на която няма да можете да устоите. По този начин може да действате доста лекомислено и по-късно да съжалявате. Вашите емоционални изблици са много вероятни, особено ако изпитвате стрес и натиск от ситуациите, които се развиват около вас.

Дева – Колкото по-дълго отлагате решенията си, толкова по-вероятно е да пропуснете шанса си. Имате всички необходими предпоставки, така че не чакайте повече. След като вече сте решили да действате, бъдете смели и оставете всичките притеснения зад себе си.

Везни – Ако се оставите в прегръдката на песимизма, ще прогоните дори тези хора, които искат да се грижат за вас и да ви помогнат. С това отношение няма да постигнете нищо, освен да се почувствате още по-зле.

Скорпион – Денят ще донесе възходи и падения, но в крайна сметка ще „прекроите“ ситуациите по ваша мярка. Време е да укрепите и подобрите повече от всякога всичките си междуличностни отношения, контакти и общуване!

Стрелец – За да постигнете своите цели, използвайте цялата енергия, която имате и не спирайте, докато не я достигнете. Ако сте свободни, днес е идеалната възможност да се доближите още повече до любовните си цели!

Козирог – Вероятно усещате, че напоследък нещата вървят по-добре, но все пак трябва да сте бдителни. Всъщност хората са привлечени от вашата увереност и способност да управлявате спасителната лодка по бурните вълни на живота.

Водолей – Най-доброто нещо, което можете да направите в този ден, е да се посветите на почистването на дома си и да извадите от шкафовете всичко, което вече не ви е полезно, за да го дадете на тези, които имат нужда.

Риби – Днес вашата чувствителност изплува на повърхността и ви кара да се изолирате от заобикалящата ви среда. Добре е да оцените грешките, които сте допуснали, но внимавайте да не се увлечете от меланхолията и да изоставите цялата работа, която имате да свършите.