Автор
Весела Георгиева

Александра Фейгин от "Игри на волята" с доста горещи снимки. Велислава призна за отношенията си с Джаферович

Александра Фейгин прикова вниманието на феновете на тазгодишния сезон на "Игри на волята". Фигуристката, която може да се похвали с доста отличия, се оказа и много секси в живота.

View post on Instagram
 

19-годишната двукратна шампионка на България по фигурно пързаляне знае как да предизвика интерес и коментари, пише "Блиц".

View post on Instagram
 

В Игрите Фейгин демонстрира силната си воля, типична за всеки спортист. За нея те са поредното предизвикателство, което за радост на почитателите на нейния спорт, няма да попречи на кариерата ѝ на фигуристка.

Една от най-колоритните участнички пък безспорно е Велислава. Тя стана популярна в началото, когато сподели, че на два пъти е пила шейк от собствената си плацента, за да възвърне хормоните, изгубени по време на бременността.

View post on Instagram
 

До края на пребиваването ѝ в предаването - тя бе основен обединител на двата лагера в племето на Супергероите - този на Виктория и Цветан, и този на Фейгин, Мани и Илиян.

В последния петъчен епизод на "Игри на волята" Вели се появи на Арената за последна елиминационна битка заедно с Касим от своето племе и Елица и Гого от племето на Непобедимите. Велислава и Гого загубиха първата битка и се изправиха на втора решаваща и за съжаление силите на Велислава не стигнаха и Гого я победи.

View post on Instagram
 

След загубата и отпадането Велислава призна нещо лично, свързано с конфликта й с Джаферович.

"В битката с Евгения Джеферович не съм целяла да я засегна, а просто понякога емоциите са преди моята мисъл и така се случват нещата на арената - изричаш неща, които всъщност не мислиш. В моя случай аз го направих с цел да мотивирам Виктория и както се видя, а Джеферович също каза, аз по-скоро съм помогнала на самата Евгения. Изяснихме се с нея след това, имахме разговор, аз поднесох своите извинения, а тя дори на два пъти ми благодари за тези епитети, тъй като дори са ѝ помогнали за дадената битка.", казва Велислава в интервю за Sofia Live.