Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очаква ви един щастлив, изпълнен с положителни емоции октомври!

Скъпи Скорпиони, това е щастлив и положителен месец за вас. Най-големите трудности ще възникнат в началото на месеца, което ще доведе до известни забавяния и раздразнителност. Не позволявайте това да ви разочарова, защото нещата скоро ще се решат и ще можете да продължите напред.

Началото на месеца ще бъде интензивно в професионалните ви дела, носейки малко напрежение и трудности. Може да се наложи да се ангажирате повече, отколкото бихте искали.

След средата на месеца условията ще бъдат страхотни и ще намерите подходяща почва за развитие на плановете си. Някои хора в работата ви ще ви предложат ценна помощ. Това е време да следвате мечтите и идеалите си и да засадите семе под формата на желание за бъдещето.

Ще бъдете по-дружелюбни, по-великодушни, но и по-екстравагантни. Вероятно ще бъдете по-планирани в действията си. Опитайте се да сте по-търпеливи и да се адаптирате в критичните моменти.

Може да имате проблем със здравето, който още да не знаете, но добра случайност ще ви го разкрие.
Вие и вашият партньор започвате да се сближавате. Това е страхотна възможност да излеете и споделите чувствата си, да запалите отново искрата, която може да е изгаснала и да прекарате известно време заедно. Със Слънцето във Везни и вашия 12-ти слънчев дом до 23 октомври обаче, скритото, тайното и незаконното заемат лъвския пай от живота ви.

Този месец, особено в любовния ви живот, някой може да събуди у вас чувство, което ще раздвижи хормоните ви и ако вече имате връзка, ще ви бъде много трудно да се контролирате. Необвързаните също ще търсят връзки, а някои направо няма да се поколебаят да попаднат на „забранени“ места. Внимавайте!