Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, вашето самочувствие ще се повиши и ще можете лесно да популяризирате плановете си

Стрелец – Скъпи Стрелци, през октомври в професионалните ви дела развитието е положително и условията са доста благоприятни да предприемете стъпки, които ще са от полза за вашата кариера. Вашето самочувствие ще се повиши и ще можете лесно да популяризирате плановете си.

Отдавна има ситуации, от които страдате и от които сякаш нищо не печелите. Не можете да се надявате, че нещата ще се подобрят в бъдеще. Така че вземете решенията си и действайте като затворите главите, които имат нужда. Така ще освободите място за нови начинания.

От дълго време таите в ума си идеи, които досега не сте се осмелявали да изразите или все още са в преждевременна фаза. Сега можете да се възползвате от благосклонността на планетите и да задвижите своето. В работата си трябва внимателно да проучите някои предложения, които ще възникнат.

За много Стрелци отношенията могат да се окажат доста противоречиви, особено с най-близките хора: партньори, приятели, колеги. Марс в Близнаци в партньорския ви дом ще ви накара да се изправите пред енергийно влияние, което може да ви постави под натиск от различни ъгли. Това е донякъде непредсказуемо влияние, което вероятно частично ще отразява някои от вашите настроения, някои от вашите несигурности. За повечето от вас няма да е лесно да съвместяват любовта и работата поради възможни ограничения или ангажименти. Тези, които се чувстват „заклещени“ във връзка или в деликатна ситуация с партньора си, може да „избухнат“ този месец. Трябва да запазите спокойствие и преди да вземете каквото и да е решение, внимателно преценете дали то не е резултат от момент на нетърпение или всъщност е израз на обмислено решение, узряло във времето и не търпи отлагане.

Четете още: Чудесата са всекидневие за тези 3 зодии