Автор
Весела Георгиева

Хейли Бийбър разгорещи мрежата със секспризнания

Хейли Бийбър разкри всички малки тайни на личния си интимен живот с половинката си - Джъстин. Направи го в последния епизод на подкаста на Алекс Купър.

Когато Купър попита за сексуалния живот на известната двойка, Хейли заяви, че мисли, че "на никого не му пука" за сексуалния живот на женените двойки, но предполага, че това не се отнася за тях.

И отбеляза, че са склонни да правят секс вечер повече, отколкото сутрин, пише "Телеграф".

View post on Instagram
 

Хейли сподели, че никой досега не е искал да прави тройка с тях, но бе категорична, че не се и интересува от подобно предложение. „Мисля, че в секундата, в която вземете решение да направите това, няма връщане назад“, обясни тя.
Красавицата не скри и любимата си поза. Каза, че по принцип експериментират и че техните пози „винаги са различни“, и „определено не е мисионерската“. „Наистина харесвам кучешката“, разкри тя.

"За мен целуването е голяма работа“, каза още откровено г-жа Бийбър. "Това е голямо нещо за мен. Винаги е било в живота ми дори и преди да се оженя", добави тя.

View post on Instagram
 

Що се отнася до Джъстин, Хейли признава: „Връзката ни е много важна за него. Можем буквално да си легнем да говорим, да проведем наистина забавен разговор. Това е наистина важно за него.“ „Той е наистина честен, брутално честен, прекалено честен“, казва още Хейли за Джъстин.

„Когато аз и той започнахме да излизаме и да се харесваме той вече не бе във връзка. Не е в мой стил да се бъркам в нечия връзка, никога не бих направила това. Възпитана съм по-добре от това. Не се интересувам от това", категорична е Хейли по отношение на обвиненията, че е "откраднала" половинката си от Селена Гомес.