Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през октомври е възможно лесно да изпускате нервите си

Скъпи Водолеи, октомври се очаква да донесе на вашия знак различни вълнения и преживявания. Очертава се да е доста динамичен, но ще има благоприятни ситуации, които ще ви помогнат да осъществите това, което се опитвате да направите. Работете със страст и методично и вашите усилия ще бъдат възнаградени.

След средата на месеца ще има малко повече трудности и ще изискват доста усилия. Ще трябва да контролирате раздразнението си, за да избегнете грешни ходове. Като цяло планетарното влияние благоприятства правилните решения, проницателността и емоционалната зрялост.

Предпочитайте занимания, които ще ви помогнат да се отпуснете и да изпразните ума си от всякакъв вид проблеми. Използвайте времето си за неща, които ви карат да се чувствате добре и не ви причиняват стрес. Превърнете в приоритет вашето спокойствие.

От интимна гледна точка лесно изпускате нервите си и това може да е проблем във връзката. Ако по някаква причина не чувствате личната свобода, която жадувате в живота, във връзката ви може да настъпи разрив. Ако не се чувствате добре в даден момент във връзката, ако не можете да бъдете себе си, трябва да намерите своя баланс и да разберете, че светът не се върти само около вас. Вашето желание не винаги е желанието и на двамата.

Чрез приятелства, особено нови, ще можете да опознаете различни реалности. Ще можете да провеждате стимулиращи срещи, да активизирате социалния си живот и да намерите ценни съюзници. Първата десетдневка от месеца е добра за изследване и експериментиране с нови сантиментални хоризонти, вероятно ще преживеете множество преживявания. Не е изключено обаче нещо повърхностно да се превърне в нещо по-сериозно, всичко зависи от това колко сърце сте решили да вложите и качеството на връзката, която искате да поддържате.

Четете още: Тези 3 зодии могат да променят света, но третата е най-важната!