Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, очаква ви невероятен октомври

Скъпи Риби, може да почувствате нарастващо нетърпение през октомври. Заради Юпитер в Овен бихте забързали процесите. Не разбирате защо успехът все още не идва. Продължавате да влагате енергия, но не виждате резултата. Една от причините за това може да е, че Юпитер все още е ретрограден, тоест се отдръпва. Толкова много, че на 28-и ще се премести обратно във вашия знак. Един вид компенсация за вас: могат да се осъществят неща, които не са били възможни преди. Но не бива да разчитате на това…
Доволни ли сте от това, което правите? Ако сте загубили мотивация или не сте напълно убедени в избора на кариера/работа, сега е моментът да помислите. Въпреки това, преди да направите избор, е важно да се изясните в себе си. Помислете за нови насоки, които биха могли да помогнат на перспективите ви за работа. Вие сте доста балансирани с парите си, но може би обмисляте да се впуснете в глобално търсене на тяхното значение.
Промените във времето могат да повлияят на вашето здраве. От психологическа гледна точка е възможно да се чувствате стресирани или разстроени от нещо, което не знаете точно какво е. Балансирайте емоционалната и умствената си страна, за да имате качествен живот. Опитайте да ходите често на разходка до паркове, гори и водоизточници.
Търсите нещо различно, което събужда нови усещания. Създавайте контакти, общувайте, търсете запознанства, идеи, вдъхновявайте се и вдъхновявайте другите. Използвайте енергията си, за да намерите начини да изразите себе си. Ако можете, включете се в социални и благотворителни проекти, дарявайки част от енергията си и обединявайки хората за алтруистични цели, помагайки на по-малко щастливите.
Може би все още сте малко срамежливи, но няма да останете незабелязани от онези, които наистина се възхищават на някаква искра във вас. Ако си търсите нова връзка, може да имате късмет. Най-добрият ви вариант е да излизате и да посетите колкото се може повече събития. Смелостта ви ще бъде възнаградена.