Автор
Весела Георгиева

Защо Брад Пит и Емили Ратайковски крият връзката си?

Слуховете за романа на Брад Пит и Емили Ратайковски се появиха в края на август. Много медии писаха тогава, че двамата се виждат.

View post on Instagram
 

Някои дори споменаха, че двойката е обядвала във френски ресторант. Засега обаче липсват папарашки снимки. И някои предположиха, че Брад и Емили предпочитат да крият връзката си.

Анджелина Джоли не се интересува от личния живот на бившия си партньор, поне до момента, в който той реши да запознае нея и децата им с новата си. Припомняме, че Брад и Анджи така и не успяха да се разберат за родителските права.

Журналисти от Page Six коментираха, че Пит се страхува, че бившата му половинка може окончателно да настрои децата срещу него.

View post on Instagram
 

"През последните години Брад се среща с жени, но го прави много потайно. Притеснява се, че ако се случи нещо сериозно в неговия личен живот, Анджелина ще говори лошо пред децата за него", казва близък до актьора.

През последните 6 години една от любимите ни звездни двойки води ожесточена битка в съда. Съвсем наскоро актьорът успя да получи съвместно попечителство, но Джоли обжалва. А след това намекна за домашно насилие. И битката продължава.