Автор
Ива Петрова

Мижав интерес: Мария е бясна, ето какво се случи (снимка)

Неприятна случка изкара от равновесие фолкпевицата Мария.

Планувано от певицата участие е отменено в последния момент от организаторите на събитието. Става въпрос за благоевградска дискотека, която е отказала изява на изпълнителката.

View post on Instagram
 


Именно това изкара певицата извън нерви и тя изля гнева си в пост в социалните мрежи: "Тази вечер няма да гостувам в Благоевград, защото са некоректни", хвърли обвинението си в инстаграм профила певицата.

Не става ясно обаче защо участието е пропаднало и за каква точно некоректност от страна на организаторите става дума. Засега Мария не хвърля никаква светлина с пояснението, че това са лични работи и не е длъжна да дава обяснение на никого, пише "Телеграф".

В своя защита организаторите на събитието изтъкват, че причина за проваленото участие на Мария не е некоректност от тяхна страна, а твърде слабият интерес към изпълнителката на "Всичко е платено" в града, въпреки че рекламата за гостуването ѝ вървяла две седмици преди това.

View post on Instagram
 

Това, което всъщност притеснило организаторите, се оказал фактът, че в деня на гостуването на певицата, имало едва 20 резервации - твърде малко за едно от най-оборотните заведения в града.

Четете още: Гери-Никол се съблече пред 'Св. Александър Невски' (снимки)