Автор
Весела Георгиева

Ето кои зодии са най-големите късметлии до края на тази година

2022-ра вече е към своя край. Остават обаче няколко важни месеца, които, както споделят астролозите, ще ни донесат доста положителна енергия и емоции.

Меркурий става ретрограден в последните няколко дни. А това означава, че три зодии - сред които Близнаци, Дева и Водолей, ще се радват на доста добри финанси и нови възможности в работен план.

Венера ще ощастливи Телец, Везни и Риби, които ще се чувстват невероятно мотивирани. Много от нас пък ще бъдат готови да постигнат поставените цели.

На 30 октомври Марс става ретрограден. Но това няма да повлияе на представителите на Телец, Рак и Везни, защото те ще успеят да се справят с негативните мисли.

Преходът на Юпитер на 20 декември в знака на Овен пък ще отвори нови врати към по-светло бъдеще за нас.

Това означава, че в края на годината ще бъде възможно и по-лесно да постигнете помирение с хората и да разрешите правни въпроси и проблеми.

А сега да се върнем на въпроса - кои ще бъдат най-щастливите и късметлийски зодии в края на 2022 г.? Отговорът на астролозите е: Телец, Везни, Водолей и Риби. А съветът е да използват максимално добре благосклонността на съдбата.