Автор
Ева Григорова

Неподозираните таланти на участниците в "Игри на волята"

Тази година в "Игри на волята: България" безспорно са подбрани участници, притежаващи силен хъс и желание за победа.

Въпреки че в риалити формата доста от тях са конкуренти, в социалните мрежи мнозина демонстрират приятелски отношения и пускат общи снимки и лайфове. Именно в Tik Tok и Instagram звездите от предаването решават да разкрият и завидни творчески умения, непоказвани преди в "Игри на волята".

За кого говорим ли? Мирела и Илиян, които се оказаха неподозирано добри в танците.

View post on Instagram
 

Илиян е успешен модел, работил с топ модни брандове. Извън професионалните си ангажименти Илиян явно обича да разпуска със спортни и хип-хоп танци.

View post on Instagram
 

Красивата Мирела пък е една от най-следваните момичета в социалните мрежи от тазгодишния сезон на "Игри на волята: България".

Тя също има интерес към танците, като освен това обожава да пее. С танците Мирела е печелила награди от различни конкурси, но като свое най-голямо постижение отчита трето място на световното състезание Dance Worls Cup.

Любопитен факт е, че тя демонстрира близки отношения с Валери, синa на Мария Гроздева, който също не пропуска да показва , че има интерес към Мирела.

View post on Instagram
 

Интересното е, че бившият приятел на Мирела е също участник в четвърти сезон на "Игрите". Не само, че участва, но е и в племето на Мирела.

Става въпрос за Лефтеров, който не скри във визитката си, че последната му връзка е била доста красива, но и драматична, визирайки именно красивата инфлуенсърка.

View post on Instagram
 
View post on Instagram