Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Магична дата: Направете този ритуал с наричане и парите ще завалят в живота ви

Този ритуал за пари трябва да се изпълни на 7 октомври. За него ще са необходими монета от 5 стотинки, разтопена или чиста изворна вода, 40 кибритени клечки и дебел ленен или памучен конец. Монетата трябва предварително да бъде очистена, като я измиете и поставите във фризера до следващия ден.

Самият ритуал е добре да се извърши сутринта, при изгрев слънце – това ще му придаде допълнителна сила. Но ако нямате тази възможност, направете го по-късно, когато можете. Все още има някакви шансове.

Сипете водата в стъклена чаша, потопете монетата там и кажете следното наричане 40 пъти (кибритените клечки са за това, за да не се разсейвате да броите):

Колкото капки има в морето,
Колкото риба има във водата,
Толкова пари да има и за мене.
Както свети слънцето със златиста светлина,
Така и монетата да свети,
Богатство да ми донесе, радост да ми дари.
Небето е ключът, земята е ключалката.
Амин, амин, амин.


Веднага след наричането, поставете чашата с вода и монетата на прозореца или на балкона, така че слънчевата светлина да пада върху нея поне 2 часа. Ако това не е възможно, няма проблем. Заредете водата с чудотворната сила на някоя от иконите с образа на Божията майка за същото време – „Радост за всички скърбящи“; „Живоносният източник на Пресвета Богородица“; „Спорительница хлебов Божия матерь“.

След това трябва монетата да бъде обвита с ленен или памучен конец на кръст и постоянно да се носи в портмонето, джоб или чанта.
Изсипете водата от ритуала под някое дърво на парите – бреза или трепетлика.
Този талисман ще защити парите ви в портфейла и ще привлича още повече.
Следващите дати са 6 ноември, 6 декември, 5 януари, 4 февруари, 6 март, 10 април, 10 май, 9 юни, 9 юли, 8 август, 7 септември.