Автор
Ева Григорова

Майката на Сузанита по-секси от всякога след пластичните операции в Турция (снимки)

Майката на Сузанита - Шенай Кузева, се преобрази напълно, благодарение на опитни пластични хирурзи от Турция. Това разкри самата тя пред “Телеграф”.

Новата ѝ визия включва редица подобрения, а именно силиконови импланти в бюста, подмладяване чрез оформяне на скули, брада, нашумелите през последните години - котешки очи, изпъване на зоната около веждите и липосукция в областта на корема.

"Преди пет години имах рак на лявата гърда. Предвид напрежението в последната година - следя здравето си и ходя редовно на лекари. В момента чакам резултати и се надявам всичко да бъде наред. Затова не мога да кажа повече по важната тема. Останалите операции бяха планирани. Не исках да пътувам няколко пъти, реших да отделя повече време. Увеличих бюста си. Чувствам се добре в кожата си. Ханс беше с мен”, коментира Шенай пред “Телеграф”.

Припомняме ви, че Шенай и фолкпевецът Орхан Мурад се разделиха, като майката на Сузанита вече има нов мъж до себе си - Ханс. Двойката се е остановила извън България.

“Преди обвинявах бившия си мъж, сега му благодаря! Ханс е чудесен! Беше плътно до мен през цялото време. Животът ми се промени коренно и слава Богу към добро. Сега не се впускам лудо в любовта, старая се да изживявам всеки миг”, допълва Кузева.