Автор
Антония Дамянова

Кралски фотограф: Принцеса Даяна нямаше да хареса Меган Маркъл

Кралският фотограф Джон Суенел, направил прочутата черно-бяла фотосесия на принцеса Даяна със синовете ѝ, сподели, че със сигурност нямаше да хареса Меган Маркъл, пише „Дейли мейл“.

По думите на Суонел, ако беше жива днес Даяна, тя щеше да възприеме Меган като човек, който е отнел сина ѝ – принц Хари, превръщайки го в марионетка.

View post on Instagram
 


Кралският фотограф твърди още, че херцогинята на Съсекс е имала собствен план, когато се е присъединила към кралското семейство.

Хари и Меган се ожениха през 2018 г. Двамата се отказаха от кралските си задължения през 2020 г. в предполагаем опит да избегнат медийния контрол и натиска, свързан с това да работят като кралски особи.



Принцеса Даяна е била страстен почитател на работата на Суонел, но той не вярва, че тя би одобрила избраницата на Хари, ако я видеше днес.

„Не мисля, че тя би я харесала, по-скоро би я възприела така, сякаш е откраднала сина ѝ“, споделя Суонел пред „Дейли мейл“. „Сега той е като марионетка в нейните ръце“, допълва той.

75-годишният фотограф е убеден, че бившата звезда от „Костюмари“ е била решена на всичко, за да срещне бъдещия си съпруг в тази страна.

„Тя изглежда имаше план, когато дойде, и го реализира“, твърди той.



„Тя беше малко известна актриса, появи се възможност и Меган се възползва от нея. Но със сигурност тя е доста умна жена, и това си личи“, признава още кралският фотограф.

Четете още: Крал Чарлз III наистина не я харесва: Ето какъв прякор използва за Меган