Автор
Ива Петрова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Какво ново на любовния фронт ще донесе идващата седмица на всяка зодия.

Овен

Ако все още сте необвързани, огледайте се. Звездите вече са избрали идеалния човек и са го изпратили при вас. Може би това е някой нов познат или стар приятел, когото наскоро сте срещнали случайно. Обвързаните ги очаква радостна вест.

Телец

Ако не искате да развалите отношенията си с половинката, въздържате от несериозни шеги и груби изявления в нейна посока. Вашите забележки ще обидят много значим за вас човек. Не забравяйте обещанията, които сте дали на любимия човек.

Близнаци

Звездите препоръчват на вас и любимия да прекарвате повече време един с друг. В спокойна атмосфера можете да обсъждате належащи проблеми, да правите планове за близкото бъдеще и да се насладите на любовта си. Не позволявате на никого да нахлува във вашето лично любовно пространство.

Рак

Обърнете внимание на половинката си. В отношенията с любимия човек може да настъпи охлаждане, ако продължите да пренебрегвате неговите нужди и желания. Неоснователните и постоянни претенции ще доведат до крах на връзката. Научете се да правите компромиси.

Лъв

Времето, прекарано с любимия човек, няма да бъде загубено. Искреният разговор е чудесен начин да изгладите някои недоразумения. Не е подходящ момент да оставате сами. Опитайте се да поставите собствените си интереси на първо място.

Дева

Ако внезапно възникне конфликт с половинката, бързо се опитайте да разрешите проблема. Отделете време на любимия човек. Любовта не търпи бързане, проявете разбиране към неговите нужди.

Везни

Съветът на приятел ще ви помогне да разрешите проблем, който ви тревожи. Интуицията ви може да ви подведе. Късно е да се опитате да върнете стари чувства. Бъдете отворени към света. Някой тайно въздиша по вас.

Скорпион

Опитайте се да поставите себе си и своите интереси на първо място. Периодът е подходящ да останете сами. Преценете трезво ситуацията в настоящия момент. Може да се влюбите неочаквано. Приятна среща ще ви донесе не само положителен заряд, но и шанс за нов романс.

Стрелец

Самотата оказва натиск върху психиката ви и причинява тъга. Причините да сте без половинка са в завишените ви изисквания, както и в желанието ви да доминирате и критикувате. Като работите върху тези моменти, най-накрая можете да намерите щастието в любовта.

Козирог

Вслушайте се в интуицията си. Някой силно ще разтърси сетивата ви и ще предизвика любовно сърцебиене. Може би в търсене на любовта, трябва да обърнете внимание на колегите. Социалната мрежа може да ви донесе не само необичайна комуникация, но и шанс за нещо повече.

Водолей

Не бързайте да се хвърляте в обятията на първия срещнат. Моментът не е подходящ за сериозна връзка. Може би е време да се погрижите за себе си. Птичето на любовта ще кацне на раменете ви съвсем скоро.

Риби

Очаква ви приятна среща, която ще ви донесе романтични емоции. Не се дърпайте, ако някой прояви интерес към вас. Дайте шанс на съдбата да внесе нещо интересно в живота ви, като се отърсите от стара привързаност. Ако сте обвързани, покажете любовта си на половинката.

Четете още: Ето кои зодии са най-големите късметлии до края на тази година