Автор
Ева Григорова

Петър Бакарджиев шокира колеги и зрители. Стана татко за трети път!

Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев изненада зрителите с новината, че е станал татко за трети път.

"Имам две момчета, време ми беше за момиче", обяви журналистът по време на сутрешното предаване и специално благодари на клиника "Щерев" за помощта при появата на наследник №3. Репортерът обчае не спомена нито дума за майката на дъщеря си. "Ама как? Кога? Защо ние нищо не подозирахме?", попита силно изненаданата Натали Трифонова, която също бе в студиото и ясно личеше, че не се преструва.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че само преди месеци гръмна новината за раздялата между Петър Бакарджиев и бившата "Мис България" Гергана Гунчева, която сега също се изявява като спортен журналист. И двамата обаче категорично отказаха да коментират отношенията си. Вече ексдвойката има две момчета - Самуил и Максим.

Той имаше връзка с Виктория Петрова. Двамата бяха заедно преди около 10 години, но прикючиха доста бързо, припомня Hotnews.

Бебчето на Бакарджиев е момиченце с име Бориса, което тежи 2,800 кг. при 50 сантиметра височина. И то, и майката са добре, отбеляза гордият баща. Третото дете на водещия дошло на бял свят в 22.00 часа в понеделник вечер, но за неговата поява никой не подозираше-нито зрителите, нито колегите на таткото в телевизията.

View post on Instagram