Автор
Ева Григорова

Вижте най-смущаващата секс сцена, в която Скарлет трябвало да участва

Актрисата Скарлет Йохансон призна, че никога не е искала да бъде възприемана като секс бомба.

Тя обаче си изгражда такъв имидж още с превъплъщението си в първия си голям хит – ролята на Шарлот в "Изгубени в превода".

Когато филмът излиза, Йохансон е само на 19, но изведнъж е провъзгласена за секси прелъстителка. Това не само, че не ласкае актрисата, но и по нейни думи силно я плашело. Скарлет разкрива, че години наред се е чувствала "като предмет“ и "подчинена“. Въпреки че все още не е имала дори 20 години, тя започва да получава главно роли с подчертан сексуален характер, разкрива самата Йохансон в подкаста Armchair Expert на Дакс Шепард.

След като "Изгубени в превода" излиза през 2003 година Скарлет Йохансон се превръща в истинска звезда. Несъмнено този филм ѝ отваря вратите в Холивуд и красавицата започва да работи по редица проекти с Уди Алън. Участието ѝ във филмите му "Мач пойнт" и "Вики Кристина Барселона" затвърждават международното ѝ признание и славата ѝ, но също така и нейния образа изкусна прелъстителка. В опит да се откъсне от този си образ, тя се насочва към Бродуей и участва в редица постановки, включително и пиесата на Артър Милър "Гледка от моста", която през 2010 година носи на Йохансон наградата "Тони" за най-добра актриса в пиеса.

View post on Instagram
 

В подкаста Armchair Expert актрисата признава и коя е най-смущаващата секс сцена, в която е участвала. Интересното е, че Йохансон определи като такава не някоя, за която е трябвало да се съблече, а сцена от филма "Тя".

Във въпросната сцена гласът на Йохансон е записан, докато тя имитира оргазъм. "Човек не иска да чува гласа си по време на оргазъм. Да се чуеш как звучиш, докато имитираш оргазъм...Ох, толкова е неприятно и странно", искрена е Скарлет.

View post on Instagram