Автор
Весела Георгиева

Ето го мъжът до Михаела от "Игри на волята"

Михаела от отбора на "Безстрашните" в "Игри на волята" е една от най-сексапилните участнички в риалитито. Оказва се обаче, че сърцето на красавицата не е свободно. Кой е мъжът до нея, питат феновете. А ето го и отговорът.

„Аз съм това, което наричат луда глава“, призна си красавицата още във визитката в началото на шоуто.

View post on Instagram
 

Михаела е на 26 години и е инструктор по парашутизъм. В много от приключенията си обаче красавицата не е сама, пише Блиц. От снимките, качени в социалните мрежи, става ясно, че до нея има мъж, който е не по-малко луда глава от нея самата.

View post on Instagram
 

"Да избера теб. Да избереш мен. Не заради нужда, а заради желание - защото никой друг не ти дава онова, което усещаш с мен. Защото с никой друг не усещам онова, което усещам с теб. И никой друг не ни изпълва и допълва, така както двамата го правим един за друг. Заедно. Защото ти си точно такъв, какъвто имам нужда и трябва да бъдеш, за да ми дадеш онова, което ми е необходимо. Защото пасваш на полета ми, на пътя ми, на мечтите ми. Да избера теб. Да избереш мен. Всеки ден. Това е всичко, от което има нужда любовта, за да се случва", пише Михаела под една от снимките, на които е с Красимир.

Двамата покоряват заедно върхове, пътешестват до екзотични дестинации, а докато тя води групови тренировки в спортен център, той е често присъствие в залата и я провокира със предизвикателства.