В понеделник, на 24-ти октомври от 19,30 часа на сцената на Сатиричния театър е премиерата на спектакъла "Сатирично кабаре 2". След големия успех на миналогодишното издание, в което на сцената заедно излязоха най-големите звезди на театъра заедно с известни изпълнители като Тони Димитрова и Есил Дюран, сега зрителите имат възможност да видят много нови скечове, гарнирани с великолепна музика и балет. Ще бъдат почетени чрез спомен и някои от големите комици на сцената, обещават театралите на своите верни зрители.

"Сатирично кабаре 2" е иронично намигване към реалността, към живота такъв, какъвто е около нас – смешен, тъжен, безкомпромисно нелеп и нелогичен. Вечните теми за любовта и семейството, училището и здравето, политиката и църквата, заобикалящата ни медийна и социална среда, кои сме ние в Европа са прокарани чрез средствата на деликатен хумор, комбиниран с болезнени откровения.

Всичко това е част от едно феерично и звездно кабаре, в което не липсва пух, пера, разкош, магия, музика… и още нещо! Авторите на спектакъла са директорът на театъра Калин Сърменов и Боряна Иванова, а постановката е пак на Калин Сърменов. Режисьор е Николай Младенов, сценография и костюми Свила Величкова и Ванина Цандева, музикален ръководител и авторска музика са на Мартин Каров, а хореографията на Татяна Янева.