Автор
Ива Петрова

Лидия заряза Наско Колев. В опасна близост е до друг известен мъж (Снимки)

След като се завърна преди броени дни от Лондон, фолк певицата Лидия изненада феновете си с нов мъж до себе си. В британската столица изпълнителката успя да съчетае работата с кратка почивка.

Какво бе учудването на последователите ѝ обаче, когато до нея се появи не гаджето ѝ Наско Колев, а друг не по-малко известен от него мъж.

Оказа се, че изпълнителката от музикалния лейбъл на фолк звездата Галин е в опасна близост до един от участниците в последния сезон на "Игри на волята".

Най-вероятно, докато е обикаляла и опознавала чуждия свят, певицата е попаднала на Илиян от риалити шоуто. Двамата случайно се засекли в Лондон, но пък си спретнали незабравим ден, пише "Билц".

От фотосите става ясно, че е посетила "Окото на Лондон", снимала се е пред Бъкингамския дворец, както и че е уловила гледки от улиците на мегаполисния град.

Предполага се все пак, че Лидия и Наско са били заедно на Острова, макар двамата в последно време да не афишират връзката си. Дали това се случва по молба на продуцента на певицата - Галин, можем само да гадаем.

View post on Instagram
 

Четете още: Мъж мечта: Филип Буков от 'Татковци' обича да чисти и готви