Автор
Ива Петрова

Анита разкри дали са разделени с Рачков (Снимки)

Преди броени дни Анита Димитрова се появи на грандиозния концерт на Софи Маринова в зала "Арена Армеец" без любимия си.

Отсъствието на Димитър Рачков веднага породи съмнения, а някои медии дори написаха, че всичко между 23-годишната блондинка и 50-годишния актьор е приключило.

View post on Instagram
 


Истината обаче се оказа съвсем друга. Двамата не само, че продължават да се радват на съвместния си живот един на друг, но и изглеждат по-сияещи от всякога.

Макар и да не е бил на концерта на Софи, Рачков бе удостоен с присъствието на ромския славей за рождения си ден. А там безспорно е била и половинката му Анита, която лично сподели снимка от събитието в социалните мрежи. На нея тя и комикът позират с широки усмивки пред камерата заедно с етрополската звезда и Любо Киров.

View post on Instagram
 

Радостта си от този факт Рачков изрази лично в социалната мрежа, споделяйки, че за него има четири български звезди - Лили Иванова, Васил Найденов, Любо Киров и Софи Маринова.

"С първата не се познаваме особено, Васко Найденов нямаше възможност да присъства тази вечер, но другите две звезди са тук", е написал актьорът към снимка, на която е в компанията на въпросните двама изпънители.

View post on Instagram
 

Четете още: Мира от 'Игри на волята' разбуни духовете в мрежата: Фенове се чудат бременна ли е?