Автор
Цвета Герчева

Welcome to my home - да надникнем зад кулисите в домовете на перфектните домакини

"Готови?

Осветление - работи!

Камера - работи!

Първи дубъл - щрак!

Снимаме..." Или по-скоро не снимаме, а надникваме в домовете на две страхотни жени, чиито живот е достоен за минисериал. Защо ли? Защото са енергични, красиви, успешни, мотивирани да дават всичко от себе си във всяка една сфера от ежедневието и не на последно място - защото вярваме, че понякога животът е по-добър сценарист даже и от най-талантливите автори на романи.

В нашия специален проект, Welcome to my home, който стартираме в сътрудничество с AEG, ще вдигнем завесата пред тайните на две домакини, които имат своите малки изпитани трикове за по-добро управление на "цялата лудница вкъщи".

Ще ви разкажа и за някои мои тайни, що се отнася до това как да живеем по-качествено, как да имаме винаги готов стегнат за пътешествия куфар и защо през последните няколко години съм влюбена в идеята за малко, но качествени дрехи в гардероба ми.

И за да не ви издавам целия "сценарий" на проекта, само загатвам, че Welcome to my home ще ви срещне с модния редактор Ева Върбанова, която има определно какво да разкаже, когато говорим за дома, уюта, материите, дрехите и разбира се - модата. Ще попитаме Ева как се справя тя с прането и сушенето, така, че да запази мекотата и цветовете на тъканите максимално дълго време.

Снимка: Ganka Mihaylova Photography

Мирослава Павлова пък е успешен дизайнер, майка на две страхотни деца, наследили нейния талант и освен, че често е затрупана с различни проекти, съумява успешно да се справя с всички задължения на перфектната домакиня. Как го прави? По колко перални на ден ѝ се нала да пусне? Какво ѝ харесва в новия модел на AEG, който комбинира пералня и сушилня в едно - ще разберете само, ако следите Welcome to my home. Новата 9000 SensiDry 10 kg е много повече от това, което можете да си представите и причината не е само в това, че събира 10 килограма пране, което после може да изсуши. Иновативната ÖKOKombi с технологията SensiDry® приспособява системата към различни материи като коприна, вълна и връхно облекло. Технологията с термопомпа контролира температурите и движенията на барабана, за да гарантира равномерно измиване и изсушаване на всички дрехи всеки път. Вие нямахте представа за всичките тези иновации, нали? И аз нямах, затова обичам такива проекти - защото научавам неща, за които даже не съм подозирала.

Всъщност винаги, когато правим специални проекти с екипа на woman.bg, се вълнувам истински, понеже знам, че срещите с хора са изключително зареждащи и ме мотивират да погледна света откъм по-хубавата му страна. С Мирослава Павлова и Ева Върбанова този път смятаме да се забавляваме, да поканим читателите ни на едно пътешествие в света на истинскте жени, да си поговорим за съдове, купища неизпрани дрехи, перфектно подредения гардероб и не на последно място - за това как наглед "обикновените" момичета могат да водят един истиснки необикновен живот. И той изобщо не е между пералнята и печката, колкто и да не ви се вярва.

Всъщност, новите перални и сушилни на AEG са толкова умни, че на модерната домакиня почти не ѝ се налага да се занимава нито с пране, нито с простиране. Времената се менят. Технологиите се менят. А с тях и историите на момичетата. И така, Welcome to my home - очаквайте първата ни среща в този специален проект още следващата седмица.

Бележката на редактора:

Ако напоследък се оглеждате за нова пералня или сушилня - задължително вижте характеристиките и на новите модели на AEG. Пералнята им от серия 9000 SoftWater 9 kg има способността да пречиства и омекотява водата, постигайки само на 30 градуса същите резултати на почистване както при пране на 60 градуса. Дрехите ви запазват формата и цветовете си и ги усещате като нови за по-дълго време.

Ако пък все още нямате сушилня и не сте открили комфорта на това да изваждате дрехите си топли и уханни от барабана, или просто искате нова машина, която суши по-умно, препоръчвам ви да видите новата серия 9 000 на AEG, която има система FiberPro и технология 3DScan със сензор за улавяне на влажността както на повърхността, така и във вътрешността на дрехите. Това означава, че дрехите се сушат с прецизност и грижа. Вече можете спокойно да сушите вълна, коприна, връхни дрехи, ризи, панталони и дори пухени якета. Ура!

(в материала има продуктово позициониране)