Автор
Woman.bg

Той премахва всички петна у дома - няма мръсотия, която да устои на неговата сила

За обезмаслителите знаем, че са ефективно средство за почистване. Обикновено се използват за ликвидиране на наслоени мазнини около печката или във фурната.

Има обаче един по-специален продукт, който притежава чудотворната сила да почиства всяка повърхност до блясък, включително и такава с меко покритие, каквито са дрехите например. Този продукт заслужава подобаващо внимание, защото той може да се превърне във верен и неотменен ваш помощник в домакниството.

Една история на успеха

Успехът на Chanteclair се корени в далечното минало. В началото на XX век, в Марсилия, майсторът на сапуни Огюст Рустан патентова формулата, базирана само на естествени съставки, за производството на прочутия марсилски сапун, отличаващ се с автентичния си и неповторим аромат на чистота.

Оттогава са изминали повече от сто години, но и до днес Chanteclair е синоним на чистота и ефективност в Италия и по целия свят. Всеки ден миналото и бъдещето се преплитат в една перфектна комбинация, като традицията и иновацията са станали вродена част от компанията. Това води до разработването на новаторски почистващи препарати, които ежедневно отговарят на стремежа за добър живот в един чист дом.

Благодарение на своите продукти с марката „Произведено в Италия“ – от кубчето марсилски сапун до революционния универсален обезмаслител – Chanteclair прави почистването по-лесно за милиони потребители.

Универсален обезмаслител

Ако ти разкажем за всичко онова, което прави универсалният обезмаслител Chanteclair, сме наясно, че може да не ни повярваш. Така че, ако все още не си го изпробвал, те каним да го направиш, защото сме сигурни, че само едно напръскване ще бъде достатъчно, за да преобърне представата ти за почистване.

Няма мръсотия, която да устои на неговата сила. Мазнина, трева, кал, шоколад, загорели замърсявания и хиляди други петна няма да намерят спасение и ще се предадат на неговата ефективност.

Пробвай го, за да почистиш готварския плот, скарата след барбекю с приятели, както и за упорити замърсявания от фурната до гаража, в който колата и велосипедът ти ще заблестят като нови.

А, да, може да се използва и за предварително третиране на дрехи и обувки, преди да се сложат в пералнята. С две думи, универсалният отговор на всички твои нужди.
Много повече от мултифункционално средство, обезмаслителят Chanteclair е наистина универсален както в дома, така и извън него! Пробвай всички негови варианти: Марсилия, Лимон, Лавандула и Бикарбонат.

С главата надолу

Технологично нововъведение

Твоят обезмаслител Chanteclair е още по-универсален и при почистването вече няма да ти се налага да обръщаш къщата с главата надолу. Новата технология Upside-Down във вътрешната част на спрея позволява флаконът да се използва обърнат надолу, за да достигне до най-скритите места в къщата, недостъпни допреди няколко дни.

Освен това ще можеш да се възползваш максимално от специалната му формула до последната капка, като сведеш загубите до минимум. Използваш го върху каквото и да е, действа където и да е.

Дори и с главата надолу!

(в материала има продуктово позициониране)