Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате: Благо Георгиев и Джулиана Гани се гушнаха. Какво ли мисли Поли за това?

Звучи невероятно, но Джулиана гани и Благо Георгиев се събраха. Най-обсъжданите родни звезди си направиха обща снимка, писа Lupa.



Двамата се похвалиха с фотоса, а последователите им веднага ги сватосаха, че са един за друг и трябва да се вземат. Гани е заклета романтичка. Мис Силикон има зад гърба си четири годежа и две сватби, а сега е бременна от настоящия си приятел Теодор, но все още не разкрива дали се е сгодила за пети път.

View post on Instagram
 

Джизъса пък има зад гърба си три годежа, две сватби и четири деца.

Първата официална половинка на футболиста е гимнастичката Христина Витанова. Именно заради него тя прекрати спортната си кариера. През април 2010 г. Христина роди и първото им дете - Йоана. Твърдеше се, че Витанова му е простила многобройните изневери и в края на 2011 г. двамата се събраха и си направиха бебе № 2 - синът им Давид. През 2014 г. футболистът предложи брак на половинката си Куини-Алис, но двамата така и не се венчаха, защото той хареса рускинята Есмер Омерова и тя забременя...

Последва грандиозна сватба в Русия. Разводът става факт през 2018 г. И срещна новата си любов в лицето на русата Златка. Благой направи дете и на Райкова, а двамата изглежда бяха постигнали съвършени взаимоотношения, но в началото на тази година се разделиха, а няколко месеца по-късно Благой се ожени за втори път за младата Полина Спасова. Златка пък вече е сгодена за Карен.

View post on Instagram
 

Въпреки че в момента Благо и Гани имат официални половинки, феновете им се надяват, че един ден ще се съберат и ще са един за друг...