Автор
Весела Георгиева

Ето кои са най-сексапилните дами от този сезон на "Игри на волята"

В този сезон на приключенското шоу „Игри на волята: България“ определеноима няколко дами, които освен че са борбени и с хъс за победа на арената, са красиви и атрактивни.
Някои от тях вече се радват на завидна популярност в социалните мрежи и не спират да трупат последователи, пише "Дарик".


Мирела е истински секссимвол

View post on Instagram
 

Тя е участничката с най-много последователи в социалните мрежи. „Много си красива“, „Това е моята любима усмивка“, „Най-готината и сладка участничка в „Игри на волята“ досега“, „Ти си изключителна млада жена". "Ти си пример за всички момичета на твоята възраст. Изключителна си“ - пишат феновете й. С танците Мирела е печелила награди от различни конкурси, но като свое най-голямо постижение отчита трето място на световното състезание Dance World Cup.

Звезделина демонстрира изваяно тяло

View post on Instagram
 

30-годишната дама определено е участничката с едно от най-изваяните и секси тела в шоуто. Тя не спира да споделя с хилядите си последователи снимки, на които се вижда, че тя е в топ форма.
„Уникална“, „Perfeck six pack”, “Красавица“ - това са малка част от коментарите под постовете на красавицата. Определено Звезделина е сред участничките със завидна физическа форма.

Елица е сред фаворитките за финала

View post on Instagram
 

Елица е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Любопитен факт, е че тя е гадже на друг участник в "Игрите", а именно Алекса Ерски. А феновете в социалните мрежи не спират да пишат положителни коментари под всеки неин пост. Въпреки че е обвързана, 27-годишната варненка също има доста последователи.

Александра Фейгин печели безусловно социалните мрежи

View post on Instagram
 

Красивата ни шампионка по фигурно пързаляне също има доста последователи в социалните мрежи. Прикова вниманието с тяло и сексапил. Наскородори се появиха слухове, че между нея и друг участник в Игрите - Георги Янев, има нещо повече - след като тя публикува снимка в Instagram, на която двамата се гледат влюбено.

Мани е уникална

View post on Instagram
 

25-годишната Мани също е сред жените в този сезон с изваяни и красиви тела. Тя споделя за себе си, че е родена в България, но от 15 години живее във Велибритания, където работи като физиотерапевт.
Има хиляди последователи в социалните мрежи и се радва на огромен интерес. Любопитен факт е, че тя имала период, в който е участвала в състезания по бодибилдинг.